Nazim Ekren Out Ali Babacan In

Gelmesi hataydi zaten. Boyle fosil bir adami ekonominin basina niye getirdiler ben de anlamamistim. En favori bakanim Unakitan gitti ama yerine oynadigi pozisyonun hakkini veremeyen Mehmet Simsek geldi. Umarim Unakitani aratmaz.

Demokrasi Nedir   Küresel ısınma Nedir  Özel Üniversiteler

Ekonominin basina da Ali Babacan gelmis. Bence yerinde bir secim, en basarili buldugum ikinci kisiydi kendisi hukumette.

Hayirli olsun, oncesine gore takim biraz daha duzeldi. Bir de su Zafer Caglayan fanatigini gonderseler tam super olurdu.

3 Yorum Var.:

Özkan D. dedi ki...

hocam, maliye bakanlığı daha uygulamaya yönelik olduğundan kendisini göstermesi daha olası mıdır mehmet Şimşek' in??
siz de ekonomiden sorumlu bakan olduğunda ümitliydiniz kendisinden?
bir gezi dönüşü sorulan sorulardan sonra "ben her an ekonomi konusmak zorunda mıyım" demişti.. maliye bakanlığında bu konuda cok daha muzdarip olacaktır..

neqx dedi ki...

Ali Babacan'i bakanliginin ilk yillarinda Washingon DC'de bir yemekte konusmaci olarak dinledigimde politikacidan cok, burokrat izlenimini vermisti. Ankara Koleji ve ODTU'yu birincilikle bitirmesi epey etkleyici. Umarim basarili olur.

syzer dedi ki...

bddk ve spk hazineye bağlanmış.Bu durum bddk'nın bağımsızlığına zarar veriri mi?Ecevit döneminde bu kurum siyasi baskılardan kurtulamadığı için etkisiz kalmıştı.