Hukuk Sokağı: Blogger yasaginin kalkmasi

Severek izledigim sakincali bloglardan 5posta'dan:
Bu blogger olayında başkaldırının ve isyanın dozu düşecektir. İdare edenler iyi bir stratejiyle işi fazla uzatmadı. Yoksa insanlar cidden bazı yasaklara karşı topyekün bir hareket başlatabilirdi. Denediler, yokladılar bir… Yatakta da sormadan, hazırlamadan kız arkadaşının lülesine parmakla hafif hafif değdirmeler yapan erkekler vardır. Yılışıktır bunlar… Adam gibi olayı önceden tartışarak mutabakatla bu işi yapmak varken, akıllarınca yoklarlar. Bakalım ah-ıh diyecek mi? Demezse, vur kamaşullahı otobana!!! Allahtan sizin bildiğiniz kızlardan değilmiş blogcular. Şimdilik önden ve oralla devam. Fırsatını bulunca bir daha deneyecektir yılışık adam.
Yazinin linki (18 yasindan kucukler tiklamasin:)
Bi de su var: kandanadam/Adil bir adalet

1 Yorum Var.:

5 Posta dedi ki...

Sağolun, benim bloguma link vermişsiniz. İlgi de oldu bayağı sizin buradan, benim oraya. Dünden beri sizden gelen 59 ziyaretçi ortalama 7 dakika kalmış 5posta'da. Oldukça yüksek bir ortalama bu. Ayrıca bir linkle 59 ziyaretçi gönderebilmeniz sizin çok okuyucusu olan bir blog olduğunuzu gösteriyor.

İlgi çekici başka bir nokta, buraya benden başka kimsenin yorum yazmaması. Sizin okuyucularınız da ayıp sitelere girip çıkıyor demek ki. Ama gizlice... :)