Ugur Civelek ve Iletisim Politikasi

Ugur Civelek Radikal'de "Iletisim Politikasi Neden Onemli" baslikli bir yazi yazmis ve Merkez Bankasini elestiriyor.

Yemisim Merkez Bankasinin iletisim politikasini, biz onu baska zaman da tartisiriz. Sen asil "kendi" iletisim politikandan bir haber ver yahu. Secimlerden once Yigit Bulut biraderinle birlikte seni Radikal'den apar topar yolladilar. Aradan 3 ay gecti, secimler bitti, baktim tekrar Radikal'de yazmaya baslamissin. Bakalim Emin Colasan ne zaman Hurriyet'e donecek?

Benim asil merak ettigim Aydin Dogan'in hukumete yaranma cabalarinin sonunun gelip gelmedigi. Bayram degil seyran degil, niye Ugur Civelek gibi bir yazari tekrar kadrosuna katsin ki? Acaba yine hukumete savas mi acacak? DOHOL hisseleri borsa alip basini gitmesine ragmen yerinde sayiyor, secimlerden sonra endeksin neredeyse %20 altinda bir performans gosterdi. Nedir? Neler oluyor?

Iletisim Politikasi gercekten onemli, anlat bize, we are all ears.

2 Yorum Var.:

ekodok dedi ki...

O yazıyı az önce ben de gördüm de üslup hiç de Uğur Civelek'in gibi gelmedi. Daha çok Uğur Gürses'in üslubunu andırıyor. Belki de internete girerken bir hata yapmışlardır. Bakalım, 1-2 saat sonra basılı gazeteyi göreceğim. O zaman durumu anlarız.

ekodok dedi ki...

Hah işte tam düşündüğüm gibiymiş. Basılı gazetede o yazı Uğur Gürses'in görünüyor. Ben Civelek'in yazısını tanımaz mıyım be!!! Adam neredeyse hep aynı iç karartıcı yazıyı yazıyor. Onun yazısını nerde görsem tanırım. Zaten gazeteye geri dönmüş olsa şimdi Merkez Bankası'nın iletişim politikasıyla falan uğraşmaz, direkt mortgage krizinden giriş yapıp işte global kriz başladı diye atıp tutardı. Yalnız bu arada Radikal'in internet sayfasını kim yapıyorsa kulağını çekmek lazım. Böyle hata yapılır mı be! Ben Uğur Gürses olsam Civelek ile karıştırılmama bozulurdum doğrusu. Hadi Fatih Özatay ile karıştırsalar neyse... :)