Tam bağımsız, anti-emperyalist bir Türkiye için İHRACAT'a HAYIR!

Bu ülke insanları başta düvel-i muazzama olmak üzere bütün dünya ülkelerinin toprakları üzerindeki hain emellerinin karşısında yıkılmamış, sapasağlam ayakta kalmıştır. 1920'li yıllardan beri de emperyalizme karşı en kutsal mücadeleyi vermiştir. (Efendim, ondan öncesini sormayın. O döneme kadar 600 küsur sene ayakta kalmış bir emperyalist güç idik). Bu ülke, cennet vatanı, cıbıl cıbıl sahilleri, doğal kaynakları ve rezervleri (boru değil, "bor"umuz var), ovaları, dağları, taşları, nehirleri (su akar Türk bakar, ama olacak o kadarlık dalgınlık) ile muazzam bir hazinenin sahibidir. Tüpraş, Erdemir, Petkim, Telekom gibi dev şirketler (ve bir sürü gereksiz KİT) de bu hazineye dahil edilmesi gerekir. Ama unutulmaması gerekir ki, en kıymetli hazine bu vatan üzerinde yaşayan Türk insanıdır.

Cennet sahillerimizin, yurdumun kıymetli arsalarının parsel parsel yabancılara peşkeş çekilmesine karşı çıktık, karşı duracağız. Tüpraş, Erdemir gibi şirketlerin yabancılara satılmasının önünde durduk. Arada Telekom'u ıskaladık ama merak etmeyin, ilk darbede tez elden geri alacağız.

Ancaaaak!

Bütün bunlara karşı çıkarken en stratejik değer olarak gördüğümüz Türk insanının sömürülmesine seyirci kalamayız. Kalmadık da!

Türk insanının emeğinin, Türk işçisinin alın terinin bir kaç dolarcık karşısında yabancılara peşkeş çekilmesine son verilmesini istiyoruz. Emperyalist güçlerin yutturmaya çalıştıkları ihracata dayalı büyüme ve gelişme hayaline inanmıyoruz. Tam anlamıyla Türk insanının emeğinin yabancılara peşkeş çekilmesi demek olan ihracatın bir an önce yasaklanmasını yetkililerden istiyoruz. Sizin dolarlarınıza ve eurolarınıza ihtiyacımız yok!

Efendim borçları mı nasıl ödeyeceğiz? Pardon, ne borcu?

Ulusal tam bağımsız Türkiye için ihracata HAYIR!

Türk insanı çalışkandır (35 yaşında emekli olanları saymazsak)!
Türk insanı dürüsttür (70 milyonda topu topu 2-3 milyon vergi mükellefi olduğunu görmezden gelirsek!)
Türk insanı üretkendir (30 milyona yakın tarım nüfusunun yaklaşık 800 bin Fransız tarım nüfusundan daha az ürettiğini saymıyoruz, kesin rakamlarda oynama vardır)!

Türk insanının sömürülmesine izin vermeyeceğiz!

1 Yorum Var.:

Adsız dedi ki...

Güzel yazı kapsamıda oldukça geniş tutulmuş elinize sağlık. Yazı taşıdığı anlamlar kadar nüktedan yanları ilede öne çıkıyor.Tebrik ediyorum. Sizi işsizlik ve philips eğrisi isimli yazımı okumaya davet ediyorum.
http://iktisat.wordpress.com