Garanti E-Trader’ı Ücretsiz Deneyin, IMKB'de ve VOB'da Aninda Al Sat

Türkiye’de piyasaları kendi başınıza takip etmek çok kolay değil. Internet üzerinde İMKB, İzmir Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası, dünya endeksleri, serbest piyasa ve T.C. Merkez Bankası kurları, IMKB bono piyasası verilerini takip edebileceğiniz güvenilir kaynaklar oldukça sınırlıdır. Piyasa haberlerini takip edebileceğiniz, geçmiş veriler üzerinde teknik analiz yapıp anında IMKB’de ve VOB’da alım satım gerçekleştirmenizi sağlayan Garanti E-trader hizmeti piyasadaki bu boşluğu dolduruyor.

Garanti e-trader uygulamasını 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilir ve sizin ihtiyaçlarınıza cevap verip veremediğini kendiniz test edebilirsiniz. Garanti Bankası müşterisi olanlar üç aylık sürenin bitiminde de e-trader uygulamasını kullanmaya devam edebilirler. E-trader uygulamasının ücretsiz versiyonu bir çoğunuzun ihtiyaçlarını karşılamakta yeterli olacaktır. Ancak bir de çok işlem yapan ve piyasalardaki derinlik verilerine bakarak hisselerin yönünü tahmin etmeye çalışan ileri düzeydeki kullanıcılar var. Bu gruptaki kişiler IMKB derinlik lisansı, VOB anlık yüzeysel lisans ve VOB derinlik lisanslarını satın alarak hem IMKB’de hem de VOB’da alt ve üst 5 kademedeki alış ve satış emirlerini görebilirler.

Eğer IPhone’unuz varsa App Store’a giderek “Garanti E-trader” şeklinde bir arama yaptırın ve ulaşacağınız yükleme sayfasında “Free” yazan uygulamayı yükleyerek de Garanti e-trader hizmetine cep telefonunuzdan ulaşabilirsiniz.

Garanti e-trader hakkında daha önce yazdığımız şu yazılardan da bu konu hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz, aradığınız sorulara cevap bulamazsanız Garanti e-trader resmi sayfasını ziyaret ediniz:

Garanti Bankası E-Trader Uygulaması Nedir, Nasıl Kullanılır?
Garanti E-trader’ı Deneyin
Garanti e-Trader ile borsada anında al sat!

0 Yorum Var.: