TKFEN Tekfen Hisse, Teknik Analiz, Yorum ve Grafik

TKFEN Tekfen Holding hisse senedi hakkında teknik analiz, yorum ve grafik arayan okuyucular bu yazıyı okuyabilir. Birincisi TKFEN hisse senedi yaklaşık 1.5 milyar dolar piyasa değerine sahip bir şirket iken, 2010 yılında şirket yaklaşık 100 milyon dolar kar yapmayı planlıyormuş. Bu fiyat sizce ucuz mu pahalı mı? Ben bu konuda yorumu ücretli üyelerimizin göreceği Ekonomi Türk 2 blogunda yorum yapıyorum. Eğer TKFEN hissesine sahipseniz veya almayı düşünüyorsanız blogumuza üye olmayı kesinlikle düşünmelisiniz derim.

Bugün 5.90’dan kapanan Tekfen (TKFEN) bundan sonra yükselir mi yoksa düşer mi diye merak ediyorsanız blogumuza üye olun. Teknik analiz ve grafiklere bakarak hisseler hakkında karar veriyorsanız bu sefer size önerim Nisan ayının sonunda piyasaya çıkacak olan Ekonomi Türk: Ekonomide Hurafeler ve Gerçekler kitabını okumanızı öneririm. Kitapta teknik analiz üzerine oldukça doyurucu bir yazımız var.

Öte tarafta borsa hakkında şunu söyleyebilirim ki borsada TKFEN’den daha yüksek getiri sağlayacak bir hisse biliyoruz, bu konu hakkında yazılan yazılara da Ekonomi Türk 2 sitesinden ulaşabilirsiniz.

1 Yorum Var.:

Samet AŞILI dedi ki...

tkfen temeli en sağlam senetlerden. hocamızın böyle bir senete değinmesi hoş.