Sibel Bagci Uzun'a Tesekkurler

Kitabimiz hakkinda medyada ilk tanitici yaziyi yazan Bursa Hakimiyet Gazetesinden Sibel Bagci Uzun'a tesekkur ediyoruz. Kendisi hem kitabimizin tanitimini yapmis hem de gecen hafta aralarinda Financial Times ve Yahoo Finance olan yabanci finans sitelerinde ilgi goren Roubini hakkindaki yazimizdan da bahsetmis. Roubini Kahin mi Felaket Tellali mi baslikli yazisini okuyun.

Hazir yaziyorken blogla ilgili bir duyuruda bulunayim. Sag ust sutuna blogun yazarlarinin isimlerini koydum ve linklere tiklayarak bu yazarlarimizin yazdigi yazilara ulasmaniz artik mumkun. Boylece sevmediginiz yazarlar var ise yazilarini okumak zorunda kalmayacaksiniz, direkt sevdiginiz ve takip ettiginiz yazarlarin linklerine tiklayarak yazdiklari yazilara ulasabileceksiniz. Onumuzdeki gunlerde blogda cok sayida gelecege donuk borsada islem goren hisseler hakkinda yazilar yazilacak, fazla aldiris etmeyin, sadece takip ettiginiz yazarlarin linklerine tiklayarak yazi kalabaligindan kurtulabilirsiniz.

Yan tarafta isimlerinin yaninda kucuk bir resimlerinin yayinlanmasini isteyen yazarlarimiz bana istedikleri bir resimlerini yollarlarsa onlarin resimlerini de koyabilirim. Yazilari yazarken de herkesten "etiketler" kismina kendi etiket ismini girmesini bekliyorum, aksi taktirde okurlar isminize tiklayarak yazilariniza ulasamayacaklardir.

0 Yorum Var.: