Yiğit Bulut: Yigidim aslanım yarın ne yazcak?

Bazı okurlarımız Yiğit Bulut'la fazla uğraştığımızı söylüyor. Yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde birisi kendisinden karikatürize bir şahıs diye söz etmişti. Elhak doğru bir tanımlama. İyi de biz ne yapalım. Bu ülkenin bazı gazeteleri kendisini ciddi ciddi yazar olarak istihdam ediyorsa biz de uğraşırız.

Yiğit Bulut, "PKK'dan sonra sıra kimde?" başlıklı bugünkü yazısında ciddi ciddi "Kuzey Irak'ın fethi tamam şimdi sıra İran'da" mealinde bir analiz yapıyordu. Tabii İran'a geçmeden önce de yurtiçindeki irticai kesimin (artık onlar kimlerse) işinin görüleceğini iddia ediyordu. Daha bu yazının mürekkebi kurumadan TSK Kuzey Irak'tan çekildiğini açıklayıverdi. Bakalım yarın ne yazacak hakikaten merak ediyorum. Bu arada Yiğit Bulut'a danışmadan çekilme kararı alan Sayın Büyükanıt'a da buradan teessüflerimi gönderiyorum.

TSK'nın geri çekilme kararından sonra hayal kırıklığına uğrayan Yiğit Bulut fanatiklerinden biri de yorumunda "Yiğit bey lütfen ekonomi yazarı olmanız nedeniyle politik yazı yerine daha öncesinde çok iyi yaptığınız gibi ekonomi yazarlığınıza dönmenizi arzu ederiz" demiş. Yahu biz onun ekonomi (ekonomi nedir?) yazılarını da biliriz diyeceğim ama neyse. Allah Yiğit Bulut'a da fanatiklerine de uzun ömür versin. Sayelerinde bu sıkıntılı günlerimizde arada eğlence imkanı buluyoruz.

3 Yorum Var.:

mehmett dedi ki...

meyve veren agaci taslarlar.sizler onun nesiyle ugrasabilirsiniz ki

ulas dedi ki...

Ya adamlar ellerinden pazarlık aracını bırakır mı? Irak'ın kuzeyindeki Kürtleri, Türkiye'ye karşı kullanacak, Türkiye'yi de onlara... Böylelikle kimseye pastadan pay vermeden işi götürecek... PKK'yı da Barzani takımına entegre edecek ki, Hizbullahvari bir savaşım yapabilsin İran ile...Eeeeeee biz ne diyoruz, kardeşim emperyalistlerin oyununu boz, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı'nı devreye sok, yürüt, çomak sok, adam anlasın Türkiye'yi kendi tarafına getirmenin ağır bir bedeli olduğunu ama nerede...

isimsiz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.