Ekonomi Turk'un Ranking'i

Ekonomi Turk'u Brian Gongol'un yaptigi siralama icerisine kattik. Gongol ekonomi ve is dunyasi hakkinda yazi yazan bloglarin siralamasini yapiyor. Mesela Greg Mankiw bu listede 5. sirada. Ekonomi Turk de bu hafta ilk kez bu listeye dahil oldu ve siralamaya 49. siradan girdi. Diger bloglara yetisebilmemiz mumkun gorunmuyor ama.

Neyse arada sirada bakariz neredeyiz diye.

2 Yorum Var.:

Kubilay dedi ki...

Bir de listede ingilizce olmayan 2 blogdan birisi bu. (bir de ispanyolca site var) arşivdeki bazı yazıların ingilizce yazıldığını gördüm. belki ingilizce yazılar artarsa listede yukarılara gidebilir site. Bir de sitenin arşiviin taramak güzel. her 5-6 yazıdan birisi hangi kağıt neden alındı- satıldı, nasıl bir analiz yapıldı da bu karar verildi gibi yazılarmış o zamanlar. sonra yavaş yavaş Türkiye'nin yapısal (ve tabi zihinsel) sorunlarına eğilmek adeti artmış. bir de site kurulduğundan beri sosyal güvenlik reformu (bunun adı ne kadar reform olursa tabi) bekleniyor. bekleyelim bakalım, hele şu ramazan bir geçsin de çıkarırlar belki reformu. (bekle eşeğim bekle, yaz gelince gonca bitecek) Türkiye'nin en temel ve en büyük yapısal sorununu (sosyal güvenlik) herkesten önce sebebiyle (demirel) ve sonucuyla tespit eden ve en aklı başında ve kesin çözüm önerilerini sunan ekonomix sanırım tebriği hakediyor.

haluk dedi ki...

Lütfen adam akıllı yorum okumak için ekonomiturk sayfasına tıklayan okurları hüsrana uğratmayalım. Hiç olmazsa günlül 1-2 yorum yazalım. Son bir kaç haftadır ekonomiturk çok öksüz kaldı. Yazarlarımıza duyurulur.