Yigit Bulut Vatan'da

Yigit Bulut Vatan'da yazmaya baslamis. Biz de uzuluyorduk en buyuk malzeme kaynagimiz kayboldu diye. Ekonomi Turk piyasasi gocuyordu neredeyse, ama gorunen o ki Global Malzeme Bollugu Yigit Bulut'un Vatana gecmesiyle devam ediyor. Ekonomi Turk'un basarisinin arkasinda da egitimli yazarlari degil, Global Malzeme Bollugu yatiyor zaten :-)

7 Yorum Var.:

serhat dedi ki...

Ekonomix Bey,

IMKB boyle hareketliyken bence Yigit buluta fln gerek yok. Borsa konusunda malzeme bol ama borsa yazilari yok artik ekonomiturk'de maalesef..

Serhat(Formerly Junior)

serhat dedi ki...

Borsa da kesmiyorsa bari MBnin yarin ilk defa cikaracagi likidite senedi isimli enstrumani anlatin da biraz para politikasi konusalim. Cik cik ben de mi bir blog acsam napsam..

VolkanS dedi ki...

tam yerini bulmuş!

Blog Sahibi dedi ki...

Eskisi kadar zamanim yok Serhat, vakit buldukca da yazmaya calisiyorum iste. Turkiye'de borsaya uzun vadeli ilgi duyan kimse yok zaten. Benden de kisa vadeli yorum beklemeyin. Yilbasinda 60000 tahmini yapmistim, tesadufen tutacak gibi. MB faizleri indirecek gibi gorunuyor, bu durumda da bankalarin cikmasina sasirmamali. Secim bahislerini actik, AKP'nin tek basina iktidari devam edecek gibi gorunuyor. Bu da borsayi olumlu etkiliyor. Baska ne soyleyeyim.

evdeki ses dedi ki...

bazılarınızın gözleri dolacak belki ama "balkanların ve ortadoğunun en trişka yazarı YILMAZ ÖZDİL" sabah gazetesinden ayrıldı.. acımız büyük..

kerem kagan dedi ki...

22 Temmuz 2007 Genel Secim Sonuclarina gore Turk halkinin Yigit Bulut'a kiyasla ekonomiden daha iyi anladigini gormus olduk. Vatana millete hayirli olsun.

Unknown dedi ki...

Ekonomix,

Yiğit Bulut'a yükleniyorsunuz ama bakın üniversitelerde özel davetle konferansçılık yapıyor, çekememezlik olmasın :)

http://www.youtube.com/watch?v=_9qQfsA-0lg

FST