Milliyetci Sifirci Partisi (MSP)

Secimler yaklastikca halkimizin aklini celmek isteyen politikacilarin vaatleri de artiyor. Biz aylar oncesinden Milliyetci Sifirci Partisi adi altinda bir olusuma girdik. Bu olusumun dayandigi temel ilkeleri bir kez daha hatirlatmakta fayda vardir:

1. Devletimizin, halkimizin sirtindan rant saglayan yerli ve yabanci (Yunanli Yorgo da dahil) "yatirimciya" iktidara geldigimiz zaman SIFIR faiz odeyecegiz. Boylece senelik yaklasik 50 milyar dolarlik bir kaynak yaratacagiz. Evet, sifir faiz mumkundur; halkimiz uyanmasin ses etmesin diye perde arkasindaki gizli gucler bu gercegi bizlerden saklamaktadirlar.

Hisse Yorumları   Küresel ısınma Karikatürleri  Pesimist Nedir?  Fraktal Nedir  Borsa Nasıl Oynanır  inovasyon nedir

2. Ulkemizde bor, osminyum, ve atıyom turu bir cok maden vardir. Bu madenlerin degeri kimi hesaplamalara gore 150 katrilyon dolar degerine kadar ulasmaktadir. Amerika'nin vatandaslarinin toplam servetinin $50 katrilyon civarinda oldugunu dusunursek bizim ulkemiz insaninin Amerika'lilardan 3 kat daha zengin oldugunu kolaylikla hesaplayabiliriz. Ancak yine perde arkasindaki gizli gucler bu madenleri cikarmamiza engel olmaktadir ve bu gercegi "teknolojimiz yok" yalani ile bizlerden saklamaktadirlar. Teknolojimiz vardir, iktidara geldigimiz zaman bunu hemen devreye sokacagiz.

3. Ulkemizde son derece modern matbaalar vardir. Bu matbaalarda hem Turk lirasi hem Amerikan dolari, hem Japon Yeni, hem de euro basma teknolojisine de sahibiz. Yine gizli gucler bizim ozellikle yabanci paralari basmamiza engel olmaktadirlar. Bu matbaalari kullanarak senede yuzlerce milyar dolarlik kaynak ortaya cikarmamiz mumkundur.

Goreceginiz uzere elimizde kaynaklar mevcuttur. Karsiniza sadece vaatlerle cikan partilere inanmayiniz. Biz once kaynaklari gosteriyoruz, ondan sonra vaatlere geciyoruz. Iste vaatlerimiz ya da secimden sonra gerceklesecek hayalleriniz:

1. Is isteyen herkes devlet memuru olabilecektir, bunun icin tek sart okuma yazma bilmek olacaktir. Devlet memuru maaslari 5000 YTL'ye veya kim ne vaad ediyorsa 1000 YTL fazlasina cikarilacaktir. Boylece issizlik sifirlanacaktir.

2. Fiyat artislari yasaklanacak, boylece enflasyon aninda sifirlanacaktir. Halkimiz da yillardir kanimizi emen parasinin ve tasarruflarinin enflasyon karsisinda deger kaybetmesi illetinden kurtulacaktir.

3. Dolar kuru simdi 1.33 YTL degerlerinden 100 YTL degerine yukseltilecektir, boylece ihracatin onu acilacak, herseyi ulkemizde uretmeye baslayacagiz. Boylece ithalat sifira inerken, ihracatimiz patlayacak, ulkemize doviz akacaktir.

4. Biz her cocuk doguran kadina 20000 YTL vermeyi taahhut ediyoruz. Eger cocuklar ikiz olursa bu rakam 50000, ucuz olurlarsa 100000, dorduz veya hektagonal olmalari durumunda ise tam tamina 1,000,000 YTL'ye cikarilacaktir.

5. Askerlik cagina gelmis tum erkeklere 5000 euro parali askerlik yardimi yapilacaktir. Isteyen askerligini parali yapabilecek, isteyen de pasa pasa yapabilecektir.

6. Herkese bedava saglik hizmeti verilecek, ilaclar bedava olacaktir.

7. Calisma gunleri haftada 3 gune dusurulecek, her ayin son haftasi 9 gunluk tatil olacaktir. Hep calis, hep calis, bir yere kadar.

8. Ulke geneline doner+ayran bufeleri konulacak, bu bufelerden senede 365 gun ucretsiz doner ve ayran servisi yapilacaktir. Boylece ulkemizdeki acligin da kokunu kazimis olacagiz.

9. Milli takimimiz biz iktidara geldikten sonra oynayacagi tum maclarda sahaya en az 5 santrafor ile cikacak, boylece tum rakiplerimizi gole bogabilecegiz.

Ekonomik programimizin diger detaylarina ulasmak icin TEGV'e odeyeceginiz 10 YTL'lik ucretin makbuzunu bize email ile ulastirirmaniz yeterli olacaktir.

Saygilarimla
Milliyetci Sifirci Partisi Gecici Genel Baskani
Ekonomix

Not: Bu vesile ile bizimle ayni cizgide olan ama yine de bizi cok geriden takip eden Genc Parti Baskani Cem Uzan'i ve BTP Baskani Haydar Bas'i bizim partimiz altinda birlesmeye davet ediyorum. Tek sartim aday gosterecekleri milletvekili basina bana 3000 YTL ucret odemeleridir. Aday gosterilecek milletvekili konusunda bir sinirlamam yoktur, yalnizca memleketim olan Kayseri'de bir numarali koltuk bu plana dahil degildir.

Ayrica Izlenimlere bizi bu yaziyi yazmaya iten motivasyonu verdigi icin tesekkur ederiz.

8 Yorum Var.:

Adsız dedi ki...

Komik Değilsin... Milliyetçilerden bir darbe filan mı yedin ?

Blog Sahibi dedi ki...

Erken karar veriyorsunuz. Parti programinin daha tamamini gormediniz bile. 10 YTL bagis yapacak kadar paraniz yoksa da uzulmeyin, iktidara geldigimizde siz de devlet memuru olabilirsiniz.

Bu arada ben gayet ciddiyim. Eger Cem Uzan'dan yaptigim oneriye olumlu bir cevap alabilirsem cikar meydanlarda ve televizyon ekraninda da burada kismen acikladigim programi sonuna kadar savunurum. Samimiyim.

Turk insaninin gercekleri ogrenmesinin zamani geldi.

Milliyetcilik meselesine gelince. Milletimize yillardir yalan soyleyenler "milliyetciyim" dediginde rahatsiz olmuyorsunuz da halkimiza gercekleri soyleyen, onlari uyandiran bizler "milliyetciyiz" dedigimizde rahatsiz oluyorsunuz.

Ha, bu arada komik olabilmem icin daha ne tur vaatlerde bulunmam gerektigi konusunda beni aydinlatirsaniz sevinirim.

Not:Diger okuyucularimizi simdiden uyarayim. Sadece "komik degilsin" turunden kisa yorumlari burada maalesef yayinlamayacagim. Yorumlarinizin yayinlanmasini istiyorsaniz "bu, bu, bir de bu nedenlerden oturu komik degilsiniz" turunden mesajlar yazmaniz sartini on kosuyorum. Tesekkurler.

Adsız dedi ki...

Partinizin surrealist yaklaşımları biz orhan velilerin "rakı şişesinde balık olmasını " sağlayabilecek mi ....bi tek vaat etmediğiniz o kalmış...

Adsız dedi ki...

Parti programinizda uluslastirma, devletlestirme planlarinizdan bahsetmemissiniz, bu yuzden oyumu size vermeyecegim. Irkimizin dunyadaki hayatin cikis nokrasi oldugundan haberiniz yok zannediyorum. Amazon, "amma uzun", Niyara "ne yaygara" kelimelerinden gelmistir. Teessuf ediyorum. Sizi Samsun'a davet ediyorum.

Investor dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Investor dedi ki...

Ekonomix hocam Kayseriliymiş gerçekten bir Kayserili olarak çok sevindim.Belki Ekonomix hocamı Kayseriye geldiğinde görme şansına sahip olurum:)
Emrah Korhan

Adsız dedi ki...

Kim tutar sizi be! Açın Türkiyenin önünü!Milliyetci Sifirci Hareket engellenemez!

Adsız dedi ki...

CHP'yi birleşmeye davet etmiyormusunuz