Tekstil Arastirma Merkezi Nedir?

Hurriyetin Anadolu Ajansi kaynakli haberine gore TÜBİTAK, Türk Tekstil Vakfı ve Ege Üniversitesi işbirliğiyle 5 yıl önce oluşturulan Tekstil Araştırma Merkezinin (TAM) tasfiye edileceği bildirilmis.

Arbitraj Nedir    Broker Nedir    Altın Yorumları    Portföy Nedir    Petrol Fiyatları    Nükleer Santraller    Sosyalist Nedir

Yaziyi okudum ama ben pek bir sey anlamadim. Arastirma Merkezinin butcesi 300 bin euro imis. Baskan Vekili Dr. Tarakcioglu bir suru yeni proje uyguladik diyor. Madem uretkenlik var, bu caresizlik neden? Isin aslini astarini bilen varsa yorumlar kismina yazsin lutfen.

2 Yorum Var.:

ahmet dedi ki...

Özel sektörün finansman destegi saglanmali. Eger projelerden sonuç çikiyorsa bu çok zor olmamali. Yalnizca devletin katkisiyla islerin yürüyebilecegini düsünmüyorum.
Bu kurum sirketlesebilir ve proje bazinda Tübitak, TTGV'nin fonlarindan yararlanabilir. Bunun disinda Avrupa'dan gelen fonlar da var. Ancak her durumda özel sektörden de katki gerekiyor. Bu gerçeklesmedigi takdirde yapilanlarin faydasini ölçemessiniz.

Adsız dedi ki...

TÜBİTAK: TAM'ın tasfiyesi ya da kapatılması söz konusu değil

http://www.dunyagazetesi.com.tr/news_display.asp?upsale_id=294519&dept_id=30