Turkiye'de Yasayan Avrupali Emekliler

Avrupali Emeklilere kapilarimizi acalim dusuncesini biz bundan 1 yil once ve en son da 28 Aralik tarihinde gundeme getirmistik. Star Gazetesi Huseyin Aksu isimli girisimcinin Norvecli emeklilerin Turkiye'de yasamalari yonunde bir proje baslattigi haberini yapmis. Unakitan da destekliyormus bu projeyi. Projeye diyecek bir seyimiz yok da Star Gazetesine iki cift lafimiz olacak.

Star Gazetesi haberin icerisinde "star yazari Neftci onermisti" basligini atmis. Salih Neftci bu oneriyi 3 hafta once yapti, biz 1 sene once yaptik. Fikir ikimizden birine aitse, bize aittir (belki bizden once baska birisi benzer bir oneri de bulunmus olabilir). Star Gazetesini buradan uyaralim.

Devlet Nedir    UNESCO Nedir    Bono Nedir?    Reeskont Nedir    Enflasyon Nedir  Aritmetik Ortalama Nedir  Forex Nedir

Ikinci nokta ise Huseyin Aksu'nun bu projeyi 3 haftada ortaya cikarip cikarmadigidir. Isin icerisinde Unakitan falan da olduguna gore, bana kalirsa bu proje uzerindeki calismalar aylar oncesinden baslamistir. O yuzden Neftci ile alakasi hic yoktur bana kalirsa. Huseyin Aksu'nun benim blogu takip ettigini de zannetmiyorum, buyuk olasilikla bu adam bu projeyi kendi bulmustur. Zaten oyle kompleks bir proje degil, basit bir isgucu ve mevsim arbitraj projesi.

Ne bicim ulke bu ya, adamlar her seyi kendilerine yontuyorlar. Gazetelerin kendileri hakkinda yalan haber yapmalari yasaklanmali, diger insanlar hakkinda yalan haber yapmaya devam edebilirler ama!!!

3 Yorum Var.:

Adsız dedi ki...

telif hakkımı isteseniz acaba?

birde duyduğuma göre yeni ekonomi türkler çıkıyormus..

öz ekonomitürk
hakiki ekonomitürk
ekonomitürk oğulları
özel ekonomitürk

:)

Editor dedi ki...

Gercekten de acilmis yahu!!!

http://ozekonomiturk.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

başımıza taş yağacak :)