Blogspot Yasagi ve Ekonomi Turk'un Yeni Projeleri

Blogspot yasagi nihayet kaldirilmis gibi gorunuyor. Gecen sene bize cuz-i bir ucret odeyerek Ekonomi Turk 2 bloguna uye olan arkadaslara verdigimiz hizmet blogspot yasagi nedeniyle kesintiye ugradi bu yasak nedeniyle. Normalde bu hizmeti 31 Mart tarihinde sonlandiracaktik ama yasak nedeniyle Ekonomi Turk 2'de yayinladigimiz yazilara 31 Mayis 2011 tarihine kadar devam edecegiz.

Bu tarihten sonra borsa ile ilgili dusuncelerimi Ekonomi Turk blogunda paylasacagim. Ekonomi Turk 2 bloguna uye almayi 6 ay once durdurdugumuz icin benim ekonomi ve piyasalara iliskin goruslerime uye olmayanlar Turkishtime dergisinde aylik yazdigim yazilari okuyarak ulasabilirler. Mesele gecen ay Japonya depreminden sonra yazdigim yazida borsalarda gozlemledigimiz dususun suni oldugunu, borsanin kisa bir sure sonra kayiplarini telafi edecegini belirtmistim.

Bu ayki yazimda ne yazdigimi Turkishtime'in bir kac gun icerisinde cikacak Mayis sayisini satin alarak ogrenebilirsiniz.

Cok iyi derecede ingilizce bilen ve ingilizce yazi yazabilecek yazar arayislarimiz devam ediyor. Bunlara ek olarak Ekonomi Turk blogunda Turkce yazi yazmak isteyen olursa bir kisilik part-time pozisyonumuz acik. Gunluk 30 dakika ile 60 dakika arasinda zaman alacak bu is icin yazarimiz $100 odeme yapacagiz. Ilgilenenler email atarak basvurabilirler. Aradigimiz elemanin blogspoti kullanabiliyor olmasi gerekli ve biraz da ingilizce bilmeli.

0 Yorum Var.: