Insiderlar Tarafından Son Bir Haftada Alınan 6 Hisse Senedi

Akademik çalışmalar bize şunu gösteriyor ki, insider trading’ in en karlı olduğu zamanlar birkaç insiderın aynı zamanda alım yaptığı zamanlardır. İllinois Üniversitesinde öğretim üyeliği yapan Prof. Josef Lakanishok ve onun öğrencisi İnmoo Lee’ nin yaptığı araştırmaların sonuçlarına göre insider alımlarının olduğu zamanlarda %7 daha fazla getiri elde edebiliriz. Ücretsiz insider trading kaynağınız, insider monkey, kasım ayında en az 3 insiderın alım yaptığı şirketlerin listesini sizin için derledi. Aşağıda, insiderların gelecek 6 ay içinde endeks fonlarından daha fazla getiri elde edeceğine inandığı 6 hisse senedini tanıtıyoruz.
  1. BOSTON PRIVATE FINL HLDS INC (BPFH): Bu hisse senedinin değeri en son insider alımının yapıldığı pazartesinden beri %3 arttı. Eğer insider alımlarının açıkladığı günden önceki geçen Perşembe günü bu hisse senedini alsaydınız %5 civarında bir getiri elde edebilirdiniz.
  2. CHARLES& COLVARD LTD (CTHR): Cthr ise en son insider alımının yapıldığı hafta başından beri %2 değer kazandı. Eğer bu hisse senedini geçen hafta Perşembe günü almış olsaydınız, insider alımının duyurulmasıyla sadece 1 haftada %7 civarında getiri elde etmiş olurdunuz.
  3. PIXEL WORKS INC(PXLW): Pixelworks de hafta başındaki insider alımından sonra %4 değer kazandı. Eğer ağustosun sonunda bu hisse senedini alsaydınız, insider alımlarının yapıldığı zamandan sonra %23 civarında bir getiri elde edebilirdiniz. Ve bunlar 2 aylık bir süre içinde gerçekleşirdi.
  4. CEDAR FAIR L P FUN: Bu hisse senedi de insider alımlarının yapıldığı geçen Cuma gününden beri %3 değer kazandı. Eğer bunu eylülün ortasında almış olsaydınız, ilk insider alımından sonra %25 den daha fazla bir getiriyi 2 ay içinde elde etmiş olurdunuz.
  5. CALAMP CORPE(CAMP): Clamp Corp, 1 hafta önce Perşembe gününde yapılan insider alımından bu yana %7 değer kazandı. Eğer bu hisse senedini Eylülün 28inden önce yapmış olsaydınız, ilk insider alımının duyurulmasıyla 2 hafta içinde %7 lik bir getiri elde etmiş olurdunuz.
  6. RIMAGE CORP(RIMG): Rimage corp ta en son insider alımının yapıldığı pazartesi gününden beri %4 değer kazandı. Eğer bu hisse senedini geçen hafta Perşembe günü almış olsaydınız, insider alımının duyurulmasıyla sadece 1 hafta içinde %7 lik bir getiri elde etmiş olurdunuz.

0 Yorum Var.: