Ekonomi Turk Facebook'da

Facebook'ta Ekonomi Turk ismini kullanarak bir hesap actim. Simdiye kadar butun enerjimi bloga vermek icin Facebook ve Twitter gibi ortamlardan uzak durmustum ama teknolojik degisime karsi gelinemiyor galiba. Artik Facebook'a da biraz zaman ayiracagiz ne yapalim... Arkadas olmak isteyenlere kapimiz aciktir. Adresimiz: http://www.facebook.com/ekonomiturk

Kitabi satin almak icin kitapcilari ziyaret eden bazi arkadaslar bulamadiklarindan sikayetci olmuslar. Hic sasirmadim. Kitap henuz kitapcilara dagitilmadi, sadece Liberte yayinlarinin websitesinden satisa sunuluyor. Kitabin kitapcilardaki satis fiyati 14 TL olarak belirlendi ancak Liberte'nin websitesinden siparis ederseniz %30 indirimle 9,8 TL'ye satin alabilirsiniz.

Kitabimiz hakkinda detayli bilgiye Ekonomi Turk Kitabi sayfasindan ulasabilirsiniz.

2 Yorum Var.:

Kadir dedi ki...

Merhaba İnan Bey, Profil linkinizi ya da grup linkini verseniz daha iyi olur. Zira aynı isimle birden fazla kişi hesap açabilir. Kullanıcı adınız ekonomitürk olsa http://www.facebook.com/ekonomiturk böyle daha güzel. hesap açınca.

Neyse bu arada facebook'a girerken profil linkinizi gördüm.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000980450645

Bunu yazın bence. bir de

http://www.facebook.com/username/ adresine girip ekonomiturk kullanıcı adınız kaydettirin derim.

aik dedi ki...

tam ben de facebook'ta grup falan olsa ekonomiturk şeklinde diye düşünürken açmışsınız, hayırlı uğurlu olsun:)

bir tavsiye de benden olsun, blog rss'sini facebook sayfasında paylaşırsanız, eklenen her yazının linki arkadaş listesinin ana sayfasında görünüyor.

selamlar..