Sahane Analiz Yapabilen Yazar Araniyor

Resesyonun hem iceride hem de disarida cok derinlestigi su gunlerde belki de isinizden oldunuz. Basinizdan gecenleri anonim bir sekilde binlerce kisiyle paylasmak istiyorsaniz size iki opsiyon sunuyoruz:

1. Buraya konuk yazar olabilirsiniz. Yapmaniz gereken tek sey yazinizi yazmaniz ve bize e-mail atmanizdir.

2. Ben tek yazi ile yetinemem, cok da super analiz yaparim diyorsaniz bize yazi orneginizi ve ozgecmisinizi gonderin.

Ken Fisher Joel Greenblatt Bill Ackman Eddie Lampert David Einhorn Dan Loeb Lee Ainslie John Paulson Stephen Mandel David Dreman

Doktorali kisileri, veya doktora ogrencilerini, veya Merkez Bankasi tecrubesi olanlari, veya yatirim bankasi analistlerini ya da uzun yillar is tecrubesine sahip yoneticileri ariyoruz. Burada yazarak kendi blogunuzu da on plana cikarabilirsiniz. Yazarlarimizin cogunlugu TEGV'e bagis yaptiklarindan ortalama ucretler negatiftir.

1 Yorum Var.:

Serkan dedi ki...

Ekonomix Bey,

Yazınızda yeni bir yazar
aradığınızı belirtmişsiniz. Bir okuyucunuz olarak belki bir okuyucunun gözüyle ekonomiturk'un nasıl göründüğü hakkında fikir sahibi olmak isteyebileceğinizi düşünerek aşağıdaki yorumlarımı sizinle paylaşmak istiyorum.

Açıkcası Ekonomiturk'e son yapılan transferleri çok başarılı bulmuyorum. Ekonomiturk'ü takip etmemin nedeni bu blogun Türk ekonomisi ve İMKB hakkında yazılan en kaliteli yazılara sahip oluşu. Daha önce de belirmiştim Ekodok, Ahmet Çavuşoğlu, Barış, dr jekyll, Murat Çokgezen ve son transferlerden Denememeler'i (Denememeler farklı bir ses getirdiği için) beğeniyorum.

Fakat yeterli teorik ve pratik tecrübeye sahip olmayan diğer yazarların yazdığı yazıların(emeklerine saygı duymakla birlikte) sitedeki içerik kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum. Bu nedenle ilanda da belirttiğiniz gibi yeni yazarda en azından doktora yada derin bir tecrübe şartı ararsanız daha iyi
olacağı kanaatindeyim.