Issizlik: Web Programlama Projesi

Issizlik konusuna ara ara deginiyoruz. Turkiye'de henuz isten cikarmalar tam olarak baslamadi. Yani istihdam alaninda ciddi boyutta bir sorun yok, asil problem is bulmakta yasaniyor ve isgucune katilanlar problem yasiyor. Ben de daha once ogrencilere ve issizlere vakitlerini bosa harcamamalarini ve kendilerini gelistirmelerini tavsiye etmistim.

Warren Buffett George Soros T. Boone Pickens Carl Icahn Jim Simons Mohnish Pabrai Seth Klarman Steven Cohen Louis Navellier Roberto Mignone

Dun aklima bir fikir geldi. Issiz veya ogrenci olan ve web programlamadan anlayan birisiyle ortak bir proje yapabiliriz. Ben kendim ogrenmek istiyordum bu isi ama bir turlu firsat bulamiyorum. Detaylarini daha sonra konusuruz ama aradigim kisiden su websitesine benzer ozelliklere sahip bir websitesini programlayabilme becerisi ariyorum. Normalde bu isleri Hindistan'dan programlamacilara yaptiriyorum ve onlar boyle bir isi muhtemelen $2000'a yaparlar. Benim kafamda olan ucret $1000 + ilk yilki gelirlerin tamami + sonraki gelirlerin %20'si gibi bir sey ama bu konuda esneklik gosteririm. Ilgilenenler bana email atsinlar.

4 Yorum Var.:

Erdal dedi ki...

Bu hintli programcıları nerede bulabiliriz. Lazım olabilirler.

Kubilay dedi ki...

Hindistanda bulunurlar sanırım. Pakistan ve Bangladeşte de müslüman hintliler var. 1 milyardan fazlalar sayıca.

vanmemet dedi ki...

1000 $lık bir iş değil bu site. böyle bir siteyi ben sana 500 TL ye yaparım ve daha ucuza da yapacak bir sürü de adam var piyasada. 200 lira daha verirsen nasıl yapıldığını sana da öğretirim. bundan sonrasında ben sadece çok özel durumlarda müdahale ederim. bak fiyatları o kadar abartmaya gerek yokmuş. piyasadaki göreli fiyatlarında gelip vuracağı noktada o. beklentilerinizin ciddi altına düşmesi gerekki ekonomi yeniden başlayabilsin.

haluk dedi ki...

2000 $ bu site için gerçekten iyi bir fiyat turk programcılar bu kadar da kazanmıyor.