Ergenekon Operasyonu: Maliyet Teorisi

" Ergenekon soruşturması sırasında yapılan harcamaların şu ana kadar devlete 100 bin YTL’nin üzerinde bir gidere mal olduğu ortaya çıktı. Çoğunluğu avukat giderleri ve hastane masrafları olan giderler dava dosyasının 388. klasöründe yer alıyor. "

Bravo! Ergenekon operasyonu hakkinda en cok bunu merak ediyorduk, boylece ogrenmis olduk. Bu muhtesem habercilik basarisini gosteren ntvmsnbc.com 'u ve haberde imzasi olan muhabirleri tek tek tebrik ediyorum. Elinize saglik! Iddianame ekindeki diger malzemeler bitince, zaten birileri bunu da haber yapardi ne de olsa. Oyle degil mi? Simdiden bunu akil ederek, bu haberi Dogan Medya'dan bile once, ilk olarak siz yaptiginiz icin en azindan "yilin en okuz haberciligi"ne aday olmayi garantilediniz.

1 Yorum Var.:

remote dedi ki...

Selcuk Erdem'in bir karikaturu vardi. Bir grup Turk cehennemde cevrelerini inceliyorlar. Hatirladigim kadariyla bir tanesi diyor ki: "Burayi isitmak icin ne kadar da odun gidiyordur!"

Ben de bu haberi ona benzettim. Turkler olarak her gordugumuz seyde, gerekli gereksiz illaki bir maliyet hesabi yapacaz. Huylu huyundan NTV'de de olsa vazgecmiyor.