Milli Takim Avrupa'da Ne Yapar?

Eskiden olsa aslanlar gibi tahmin yapar, milli takimimiz Avrupa'da nasil madara olur daha turnuva baslamadan burada ilan ederdim. Maalesef 6 aydan uzun bir suredir futbol maclarini takip etmiyorum; spor sayfalarindan okudugum haberlere bakarak tahmin yapmamak tahmin yapmaktan daha isabetli. O yuzden ben bu sefer tahmin yapmayacagim. Ama bu futboldan anlayan, Fener Galatasaray'i yenecek diye yaptigim yanlis tahminde sonra bana akil veren isabetli tahminci okurlarimi durdurmamali :-)

Velhasil bahisleri aciyorum. Yine her zamanki gibi kaybeden TEGV'e 10 YTL bagis yapacak. Kurallarimiz basit. Milli Takimimiz Avrupa Sampiyonasi Eleme gruplarinda ne yapacak ou tahmi etmeye calisacagiz. Uc secenegimiz var:

1. Ilk ikiye girerek tur atlayacak
2. Grubu ucuncu bitirecek.
3. Grup sonuncusu olacak.

Kendilerine guvenenler tahminlerini yorumlar kismina sallasinlar. Eger milli takim tur atlarsa yeni bir tahmi yarismasi daha baslatiriz, onu da simdiden belirtelim.

Kolay gelsin.

7 Yorum Var.:

Adsız dedi ki...

Fianala kadar gelir kupayıda alır gideriz.

Mister No dedi ki...

3. olur.

Mister No dedi ki...

üçüncü olur derken grup üçüncülüğü tabi ki.

protesto dedi ki...

Merhaba,

Yaklaşık 8 aydır Tüketici Finansman Rehberi isimli bir blog yayınlamaktayız. Amacımız tüketicilere finansman ürünleriyle ilgili bilgiler vermek. Daha yeni bir blog olduğundan biraz tanınmaya ihtiyacımız var. Blog'unuzu ilk olarak blog ödüllerinde gördük ve okumaya başladık. Eğer bir yazınızda blog'umuza yer verirseniz seviniriz. Dilerseniz konuk yazar olarak bir yazınızı yayınlamaktan da mutluluk duyarız.

İletişim bilginizi bulamadığımız için en güncel yazınızın altına bir yorum bırakmak zorunda kaldık, kusura bakmayın.

Şimdiden teşekkürler,
http://www.tuketicifinansman.net

bayburt dedi ki...

ne olacağı belli gruplardan çıkamayacaz.

ulas dedi ki...

Defansif zaaflarımız bizi yakar. Eskiden defansta tandemde Alpay ve Bülent vardı. Hırçın ama genelde iyilerdi. Türkiye milli takımının başarısızlıklarına bakın.Bunlardan biri yamuk yaptı mı başarısızlık geliyordu. 1996 A.Ş de Alpay, Vlaovici düşürmedi motivasyon sıfır oldu, grup sonunculuğu. 2000 A.Ş de Alpay yumruk attı, elendik. Son dünya kupası elemeleri Alpay daha dakika 2 penaltı yaptı, elendik. Tolga Seyhan aynı maçta taca giden topu içeriye çevirdi gol oldu, elendik. Bülent'in yanına bir Popescu bulabilseydik milli takım 2002 dünya kupasını alırdı.

Orta sahamız iyi, forvetler iyi, defans kanatlar idare eder. Kaleci bomba, defans bomba hem de saatli...Portekiz üstümüze saldırırsa zor gol yeriz Servet faktörü, asıl ileriden geriye dönerken sorun var. Zan ve Servet ağırlar orta sahaya çıkan defans hattı için tren hattı kurmak lazım. İsviçre ve Çeklerle başabaş oynarız. İsviçre bütünlüklü takım savunma ve hücüm açısından,şu ana kadar A.Ş'larında bir ev sahibi takım gruptan çıkamadı. O da Belçika bizim sayemizde... Çekler bence görece en kolpası ama kolpa dediysem bir Malta değil, Koller ve Baros'tan korkmayalım. İsviçre ile 2 cilik mücadelesi yaparız. Havada dayak kokusu var.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.