TİM üzerine bir yazı

Dünkü yazıma yorum yazan Molgu rumuzlu arkadaşımız, Oğuz Satıcı ve TİM hakkında birkaç ilginç lakırdı etmişti. Ben de bunları kendi blogunda daha etraflıca yazıp hepimizi bilgilendirmesini rica etmiştim. Sağolsun, bir dediğimizi iki etmemiş, hemen yazmış (Gerçi bize referans vermemiş ama olsun). Yazısını okuyunca Oğuz Satıcı ile Kürşat Tüzmen'in niye heryerde böyle edi ile büdü gibi dolaştıklarını anladım. Başka ilginç bilgiler de var. Mutlaka siz de bir göz atın.

3 Yorum Var.:

molgu dedi ki...

Sayın Ekodok,
ozur dilerim referans vermeyi unutmuşum
düzelttim simdi :)

ekodok dedi ki...

Estağfirullah, o kadar da önemli değildi canım. Neyse...

Unknown dedi ki...

aydin ayaydin'dan pek hazetmem. kotu bir bankaciydi. kamu bankalarina siyasetin bulasmasinda payi buyuktu. belki bu yuzden siyasetin, meslek orgutlerine nasil bulastigini iyi biliyor ve yaziyor. hem tim'i, hem de tcmb'yi elestirmis

mesela bugunku yazisi ilginc;

http://www.sabah.com.tr/ayaydin.html

"... Benim eleştirim, sözde ihracatçıları koruyan ve kendi egosunu tatmin etmeye çalışan birilerinin önderliğinde şova dönüşen kampanya düzenleyenler ile buna fırsat veren sözde bağımsız Merkez Bankası'nın aciz içinde verdikleri görüntüye ve oluşturulan resime. Birileri ilan verip istedi diye yapılan faiz indirimi isabetsiz ise, daha sonraları sebep olabileceği negatif faturanın bedelini kim ödeyecek? Sonuçta Merkez Bankası, kimsenin elinde olmayan bilgi ve dataya sahip. Gelişmeleri herkesten daha yakından takip olanağı da yine Merkez Bankası'nda. Faiz indirimi yaptığına göre demek ki seçim sonrasında oluşan bütçe ile ilgili yapılan eleştirilere katılmıyor. ..."