Eric Mindich Kimdir? Goldman Sachs Tarihindeki Yeri Nedir?

Amerikan medyasinin en takintili oldugu konulardan bir tanesi Goldman Sachs sirketidir. Eric Mindich de daha once Goldman'da calismis, simdi de $10 milyarin uzerinde bir portfoy yoneten bir hedge fon yoneticisidir. Paranizi Eic Mindich'e vermek istiyorsaniz en azindan adama $5 Milyon teslim etmeniz lazim, daha asagisini kabul etmiyor.

Eric Mindich'in hisse secme yeteneginden yararlanmanin diger bir yolu ise halka duyurmak zorunda oldugu pozisyonlarini kendinizin taklit etmesidir. Eric Mindich en son borsada hangi hisseleri aliyor diye merak ediyorsaniz Eric Mindich's New Stock Picks baslikli yazimizi okuyunuz. Iste yazidan bir bolum:

Eric Mindich left Goldman Sachs as Sr. Strategy Officer in 2004 to found Eton Park Capital Management. Mindich had been working at Goldman since he was in high school. He continued working there during the summers at Harvard, where he got an economics degree. He graduated summa cum laude in 1988 from Harvard with a degree in economics. When Mindich was 27, he became a the youngest partner in the history of Goldman.





0 Yorum Var.: