Canyon Capital'ın Portföy Hareketleri

Canyon Capital Joshua Friedman ve Mitchell Julis tarafından kurulmuştur. 2010'un başında, Canyon Capital Amerika'nın 22. en büyük işletmeciliği seçildi. Canyon Capital'ın portföyündeki hisseler oldukça çeşitlilik gösteriyor; fakat Amerika özsermaye yatırımları tüm portfolyonun küçük bir kısmını oluşturuyor. Aralık 2010'un sonunda Canyon, Amerika özsermayelerine 1.32 milyon dolarlık bir yatırım yapmış bulunmaktaydı, bu da tüm yatırımlarının %7'lik bir kısmına karşılık geliyor. Canyon Capital'ın yatırım şekli değer yönelimli. Canyon Capital birden fazla stratejiyle ve olay güdülü yaklaşımla ekonomik sektörün geniş bir bölgesinde yatırım yapıyor.
2011'in ikinci çeyreği sırasında, Canyon Capital Central European Media Entertainment Ltd'daki (CETV) pozisyonunu %3, Marathon Oil Corp'daki (MRO) pozisyonunu %16 ve Dryships Inc'deki (DRYS) pozisyonunu %52 küçülttü. Tüm bu hisselerin değerleri ise haziranın sonundan beri düşüşte. CETV %35, MRO %19 ve DRYS %37 değer kaybetti.
Canyon Capital'ın Haziran sonundaki hisselerinin listesine ulaşmak ve bu hisselerle ilgili detaylı rakamlara erişmek için Insider Monkey'deki Canyon Capital's Portfolio Activity yazımıza uğrayabilirsiniz.

0 Yorum Var.: