Pentwater Capital, Newland Capital, JAT Capital, Favori Hisse Senetleri

Pentwater Capital, Hypercom (HYC)’ un 2.5 milyon adet hissesini satın aldı ve bildiğiniz gibi hisse Nisan ayından beri %20 değer kaybetmişti. Mart ayının sonlarına doğru HYC yaklaşık olarak 12 $ iken elinde Pentwater' ın elinde 1.95 milyon hisse bulunduruyordu. Biraz geçmişe baktığımız zaman ise eylül 2010’ da Hypercom hisseleri 4$’ dan işlem görüyordu ve o zamanlar birkaç tane insider alımı gerçeklemişti. Pentwater Capital’in ve diğer fonların HYC hakkındaki görüşlerini merak ediyorsanız Matthew Halbower’s Pentwater Capital Doubled Its Stake in $HYC başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.


Newland Capital ‘ in kurucuları Ken B Ken Brodkowitz ve Michael Vermut, CTPartners Executive Search Inc ‘ in %6.58’ ini satın aldıklarını kamuya duyurdu. Bu ise 472 bin hisseyi elinde bulundurdukları anlamına geliyor. CTP’ nin ileride değer kazanacağını düşünen birkaç tane daha hedge fon mevcut; Royce & Associates, Manatuck Hill Partners vs. Hedge fonların neden CTP hisseleri hakkında olumlu düşündüklerini merak ediyorsanız Ken Brodkowitz’s Newland Capital is Extremely Bullish About This Microcap Stock başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.


Insider monkey olarak 300 den fazla hedge fonları ve bu fonların yaptığı son işlemleri birbiriyle kıyaslayarak inceliyoruz. Bu yazımızda John Thaler’ in kurucusu olduğu Jat Capital Hedge fonunu inceleme altına alacağız. Jat Capital Çin’ deki internet şirketi Sina Corp’ un hisselerinin %5,6 sına sahip olduğunu duyurdu, bu ise onların ikinci büyük pozisyonu. Portföylerini %10,6 sını oluşturuyor.Jat Capital’ i ve hangi hedge fonların bu hisse hakkında olumlu düşündüklerini öğrenmek istiyorsanız John Thaler’s JAT Capital Is Betting Big On This Chinese Stock başlıklı yazımız bilgilendirici olacaktır.

0 Yorum Var.: