Dan Loeb'den Canli Yayinda Agiza Alinmayacak Sozler

Kendimi tutamadim ve Turk medyasinin attigi gibi bir baslik attim. Isin dogrusu ortada bir canli yayin falan yok. Dan Loeb Amerika'da su siralar en basarili hedge fon yoneticilerinden bir tanesi. Adam bundan 5 sene once bir sirketin hisselerini aciga satmis. Sirket de adama manipulasyon yapiyorsun diye dava acmis. Dava surecinde Dan Loeb'in kendileri hakkinda yazdigi tum dokumanlara da ulasmis. Bu dokumanlarin arasinda diger hedge fon yoneticileri ile yaptigi ozel email mesajlari da yer aliyor. Iste bu ozel ve normal kimsenin ulasamayacagi emaillerden bir tanesinde Dan Loeb agiza alinmayacak sozler sarfediyor.

Dan Loeb bunu ilk kez de yapmiyor, adamin agzi bozuk. Neyse ne tur laflar ettigini Dan Loeb: “Prem Watsa bend over the hedge funds have something special for you” baslikli yazimizdan gorebilirsiniz. Zaten ne tur laflar ettigini yazinin basligindan da anlayabilirsiniz.

Bu arada piyasalarda para kazanmak isteyenlerin Dan Loeb'in yaptigi yatirimlari yakindan takip etmelerini oneririm. Adam ne diyor iyi dinleyin. Bu isi iyi bilen bir kac kisiden bir tanesi. Gidip Roubini'yi dinleyerek bosuna vaktinizi harcamayin.

0 Yorum Var.: