İngilizce Yazabilen Yazar Aranıyor: $40 / Yazı

Çok iyi ingilizce bilen, finans ve yatırım konusunda ingilizce yazı yazabilecek yazar arıyorum. Daha önce ingilizce gazetecilik tecrübesi olan, bağımsız çalışabilecek, motivasyona sahip arkadaşlar tercih sebebidir. Gazetecilik yapmamış ama finans ve ekonomi konularına hakim arkadaşlar da başvurabilirler. Mesela araci kurumlarda calisan ve ingilizce rapor hazirlayan analist arkadaslar da tercih sebebidir. Çok iyi ingilizce bilen ve yarı-zamanlı (part-time) çalışmak isteyen üniversite öğrencisi arkadaşların başvurularını da göz önüne alacağız.

Finans ve ekonomi alaninda egitim almamis ve finansal piyasalara ilgi duymayan arkadaslar lutfen basvurarak zaman kaybetmesinler. Ingilizcesi cok iyi olan ama finansal piyasalardan anlamayan arkadaslarla calismayi denedik ancak verim alamadik. O yuzden borsalari, finansal piyasalari ve bu alanlardaki ingilizce yayinlari ve siteleri takip eden arkadaslarla ilgileniyoruz.

Aradigimiz kosullari sagliyorsaniz turkekonomi@gmail.com adresine ingilizce yazı örnekleri ve özgeçmişiniz ile başvurabilirsiniz.
Yazacagınız konuları biz size bildirecegiz, nasıl yazmanız gerektigini anlatacagız. Soylediklerimizi basarıyla yerine getiren yazarlara yazdıkları yazı basına $40 odeyecegiz. Ingilizcesi mukemmele yakin seviyede olmayan arkadaslara ise yazıları icin $30 odeyecegiz. Yazının tamamını yazmayan ama yazının yazılanması icin gereken bilgileri derleyen asistan arkadaslara ise yazi basina $20 odeyecegiz. Gunde iki yazi yazan arkadaslar haftada 5 gun calisarak bu isten $1700 para kazanabilirler.
Yazilarinizin telif haklari bize ait olup, baska hic bir yerde yayinlamamanizi bekliyoruz. Ayrica size yapacağımız ödemelerin Türkiye’deki vergisini ödemekle siz yükümlü olacaksınız. Ayrıca bağımsız (freelance) olarak çalışacağınız için size ücretiniz dışında sigorta gibi başka ek bir imkan da sağlamıyoruz. Internet, elektrik, yemek, bilgisayar gibi masraflar da size ait. Odemeleri Paypal ile gerceklestiriyoruz, Paypal sirketinin $100'lik odemeden kestigi yaklasik $4'lik komisyonu odemek de sizin sorumlulugunuz olacak.

Gerçekten çok iyi derecede ingilizce bilen ve azimli arkadaşlar arıyoruz. Bu koşulları sağlıyorsanız veya bu koşulları sağlayan birisini tanıyorsanız bize haber verin. Ücret Amerika’da yaşayan biri için makul değil ama Türkiye koşullarında oldukça iyi.

0 Yorum Var.: