Cin Yazilim Sektorunde Hindistan'i Yakaliyor mu?

Seeking Alpha sitesinde yazmak uzere Cin konusunda uzman bir yazar arkadasimiz da calismaya basladi. Maalesef ilk yazisi geri cevrildi. Biz Cin hakkinda gunun onemli haberlerinden bes tanesinden olusan bir yazi yazmistik ama Seeking Alpha baska kaynaklardan derlenmis haberlerden ziyade analiz iceren haberlere yer verdiklerini acikladi. Biz de bu yaziyi "Cin Yazilim Sektorunde Hindistan'i Yakaliyor mu?" seklinde bir baslik atip icerisinde kisa bir Hindistan ve Cin karsilastirmasi yaparak yeniden yazabiliriz aslinda.

Boylece Amerika'da islem goren hem Cinli sirketlerden hem de Hindistanli sirketlerden bahsedebiliriz yazi icerisinde. Hatirlarsaniz gecen hafta ornek bir yaziyi Turkiye ve Hindistan uzerine yazmistim. O yazi dun Seeking Alpha'da yayinlandi ve bir bucuk gunde 3700 ziyaretci cekti. Bu gidisle 5000 rakamina yaklasiriz gibime geliyor.

Seeking Alpha'nin kabul etmedigi yazilarimizi Insider Monkey blogunda yayinliyoruz. Bu yaziya China’s Software Industry Catching Up With India baglantisindan ulasabilirsiniz.

0 Yorum Var.: