Town Sports International Holding'de Insider Trading

Kasım ayının başından beri Town Sports International Holding'teki insider'lar çeşitli alımlar yaptılar. SEC'te bulunan insider trading raporlarında göründüğü üzere dört insider CLUB hisselerini $ 3.05 ve $3.20 arası değişen fiyatlardan satın aldı. Bu işlemlerden önce son 12 ayda hiçbirinin böyle bir kaydı bulunmuyordu. Aslında dünyadaki en büyük hedge fund'lardan biri olan Farallon Capital, Mart 2010'a kadar bu şirketteki hisselerini satıyordu. 5 Mart'tan sonra satmayı bıraktılar.

Insider'lar ve yaptıkları alımlar:

1. Kevin McCall 1 Kasım'dan beri $ 3.05- $ 3.10 fiyat aralığında 30,000 hisse aldı. McCall Mart 2007'den beri direktör olarak görev yapmaktadır ve aynı zamanda Paradigm Properties, LLC ve onun yatırım iştiraki Paradigm Capital Advisors, LLC'nin başkanı ve CEO'sudur. McCall 1997'de Paradigm'i kurmadan önce Aldrich, Eastman & Waltch, L.P. (şimdiki adı AEW Capital Management, L.P.)'de direktörlük ve Spaulding & Slye Company'de ortak ve kıdemli başkan yardımcısı görevlerinde bulundu. McCall Boston Museum, MetroLacrosse, Hearth, Inc., Building Impact ve National Association of Industrial & Office Parks - Massachusetts Chapter'da direktör olarak hizmet vermektedir.

2. Thomas J. Galligan III  2 Kasım'dan beri $ 3.05 ve $ 3.20 aralığında değişen tutarlardan 18,000 adet hisse satın aldı. Gilligan Mart 2007'den beri direktör olarak görev yapmaktadır ve Mart 2010'da Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştır. Galligan Papa Gino's Holdings Corp.'da İcradan Sorumlu Başkan ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Galligan Mayıs 1996'dan Ekim 2008'e kadar Papa Gino's Holdings Corp.'ta Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan ve CEO olarak, Mart 2009'a kadar da Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO olarak görev yapmıştır. Galligan Mart 1995'te İcradan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Papa Gino'ya katılmadan önce, Morse Shoe, Inc. ve PepsiCo., Inc.'da çeşitli yöneticilik pozisyonlarında görev yapmış olup şu anda Bay State Milling Co. ve Dental Service of Massachusetts, Inc.'da direktör olarak görev yapmaktadır.

3. Paul Arnold 9 Kasım 2010'da yaklaşık $ 3.16'dan 5,000 hisse satın aldı. Arnold Nisan 2007'den beri direktör olarak görev yapmaktadır. Arnold Mayıs 2006'dan Şubat 2009'a kadar Yönetim Kurulu Başkanı'ydı. Arnold 2000 yılından beri aynı zamanda bir Berkshire Hathaway şirketi olan kiralanabilir mobilya tedarikçisi Cort Business Services, Inc.'da Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO olarak görev yapmaktadır. 1992'den 2000 yılına kadar Arnold Cort Business Services'da Başkan, CEO ve direktörlük görevlerinde bulunmuştur. 1992 öncesinde ise Arnold 24 yıldan fazla bir süre Mohasco Industries'in bir kolu olan Cort Furniture Rental'de çeşitli görevlerde bulunmuştur. Arnold şu anda H&E Equipment Services'de direktör olarak görev yapmaktadır.

4. J. Rice Edmonds 1 Kasım'da $ 3.11'den 30,000 hisse almıştır. J. Rice Edmonds Temmuz 2002'den beri direktör olarak görev yapmaktadır. Edmonds bir girişim sermayesi şirketi olan Edmonds Capital, LLC.'nin kurucusu ve yönetici direktörüdür. Edmonds 1996'dan Eylül 2008'e kadar çalıştığı BRS'te en son yönetici direktör olarak görev yaptı. 1996 öncesinde ise Edmonds yüksek getirili finansal grup olan Bankers Trust'ta çalıştı. Edmonds şu anda McCormick & Schmick's Seafood Restaurants, Inc. ve birkaç özel şirkette direktör olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda 2005'ten beri The Sheridan Group, Inc., Real Mex Restaurants, Inc. ve Penhall International Corp.'da direktörlük görevinde bulunmaktadır.

Edmonds bir yıl önce hisse başına $ 6 ödeyerek McCormick & Schmick's Seafood Restaurants, Inc.
(MSSR)
 hisselerinden 6.000 adetten fazla satın almıştı. Bugün MSSR hisseleri $ 8'dan işlem görüyor. Edmonds aynı dönemde yaklaşık % 10 getiri sağlayan S&P 500 endeksini geçerek bu insider satın alma işleminden bir yıl içinde % 35 kazanç sağladı.

Not: Bu yazi Erhan isimli okuyucumuz tarafindan Turkce'ye cevrilmistir.

0 Yorum Var.: