Hayvanın istediği, İnsanlık Hakkı

İnsan olmadan, insanlık hakkı istenir mi? İnsanlık hakkını hice sayarak insan olunur mu?
Haber Hurriyet'ten...([] işareti içindekiler benim eklemem)PKK sempatizanları [sempatizanı hayvanlar] 100 yolcunun bulunduğu belediye otobüsünü molotof kokteyli atarak ateşe verdi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Mahallesi- Şişli güzergahında çalışan 34 FAG 14 plakalı belediye otobüsü, yaklaşık 100 yolcu ile Şişli istikametine hareket etti. Otobüsün önü, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yüzleri maskeli 15 kişi tarafından kesildi. Terör örgütü PKK lehine slogan atan şahıslar hayvanlar] yolcuların inmesini beklemeden ellerindeki molotof kokteyllerini otobüse savurdu. Otobüs şoförü bütün kapıları açarak yolcuların aşağı inmesini sağladı. Şahıslar [hayvanlar] otobüsü ateşe verdikten sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

What is Insider Trading Anomaly
Recent Academic Studies on Insider Trading
How to Profit Legally From Illegal Insider Trading
Insider Trading in Germany
Inside Information About the Massive Insider Trading Probe
Insider Trading Returns
Definition of Insider Trading
Is Insider Trading Legal?
How Insiders Use Private Information and Don’t Get Caught?
SEC Regulation on Insider Trading: Section 10b

5 Yorum Var.:

Uğur UYGUR dedi ki...

Haber çok güzel değil ama [] işareti içindeki yorumlarınızı çok beğendim. Ayrıca seçtiğiniz başlık ta çok güzel. Birkaç ay önce İzmir'de, evimizden birkaç sokak aşağıda patlatılan bombadan sonra hislerime tam olarak tercüman oldunuz, teşekkürler...

Unknown dedi ki...

Hayvanların bile yemek yediği yere saygıları var ...

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

"Devletin temel amaç ve görevleri,.....kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak..." anayasa 5.madde.

Bu hayvanlar için diyecek hiç sözüm yok.Ama kendimi bildim bileli gazi mahallesindeki olaylar bir türlü bitmiyor ya da bitirilmiyor.şundan adım kadar eminim ki ülkenin hangi şehirinde olursa olsun polisin eyvallah demeyeceği hiçbirşey bu ülke sokaklarında olmaz.örnegin ankara'danın biraz ucra sokak aralarında araba bagajlarında satılan ot,hap,uyusturucu vs. trafiğine polis göz yummazsa bu satıslarda olmaz.

keza;antepte kacak benzin,mazot satılan yerleri 5 yasındaki cocuk bildiği halde polisin bilmemesini nasıl acıklayabiliriz?

Ben simdi gazi mahallesine gitsem gurban diyarbakırdan geldim hangi kahvede oturur kalkar bizim hayvanlar desem elli kişi kahveyi 60 kişi hayvanların inlerini gosterir.

yerde yatan kadın hayvanı tekmelemek yerine gidip evinden almak bu kadar mı zor?bu hayvanlara bu kadar hayvanlasacak alan bıraktıktan sonra sadece sucu bu hayvanlarda bulmak tek dogrumu??

milleplateaux dedi ki...

"Yolcuların inmesini beklemeden" kısmı doğru ise cana kasıt var, hem adam öldürmeye teşebbüs hem de terör. Buradan hapis cezasını vereceksin. Ama ayrıca otobüsün fiyatını ve diğer zararların toplamını 15'e bölüp bir de bu parayı alacaksın.

Unknown dedi ki...

12 eylül öncesi girilemeyen mahalleler, şehirler vardı. yol kesip kimlik sorup adam öldürürlerdi. sonra birisi bitsin dedi tüm bunlar bitti. 17 askeri şehit ettikten sonra bir havalanma oldu bu DTP lilerde. Başbakana çöplü karşılama falan. Değil 17, 170 yahut 1700 veya 17.000.hadi 170.000 şehit verdik. Kimse kalkıp ya çok öldürdünüz hadi buralar sizin olsun dermi ? Yok. Olan ölene olur. 12 eylül öncesi gibi bu terörde bitecek fakat yazık oradakilere, buradakilere.