Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfına 100 YTL bagis yapilmadan burada piyasalar hakkinda dise dokunan yazilar yazmayacagimi acikladim. Okuyucularimiz tam anlamamis olacak ki sorular soruyorlar. Cevaplayalim.

1. Illaki TEGV'e mi bagis yapmamiz gerekiyor?

Siz kendiniz icin istediginiz kuruma bagis yapabilirsiniz. Ama bu bagisi benim burada yazmam icin yaptiginiza gore bagisi da benim istedigim yere yapmaniz gerekiyor.

2. Niye TEGV?

Turkiye'nin uzun vadede rekabetci bir konuma yukselmesinin yolu faizlerle veya doviz kurlariyla oynamaktan degil, egitimden geciyor. Turkiye'de adam gibi ogretmen/egitmen sayisi az, ayrica tanimadiklarina yardim yapan insanlarin da sayisi az. Ben nasil burada tanimadigim insanlarin ekonomi bilgilerini gelistirmeye calisiyorsam sizden de benzer bir sey yapmanizi bekliyorum.

3. Paramiz yok, nasil yardim yapabiliriz ki?
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfınin en iyi tarafi egitim gonullusu olarak da katki yapmaniza firsat taniyor olmasi. Aslina bakarsaniz ben de sizin 10-20 YTL bagis yapmaniz yerine egitim gonullusu olmanizi tercih ediyorum. Paraniz yoksa isgucunuz ve bos vaktiniz var demektir, kahvede okeye doneceginize cocuklarin egitimine katkida bulunun.

Okuyucularimiz TEGV'e toplam 100 YTL bagis yaptiklarinin kanitini veya br okuyucumuz yeni egitim gonullusu oldugunun kanitini bana email ile gonderirse ben de yazma devam edecegim.

1 Yorum Var.:

T'Pol dedi ki...

Bugün kontrol ettim tekrar. Banka hesap numaralarına artık ulasilabiliyor. http://www.tegv.org/v2/