Uyelik

Ekonomi Turk'te yeni yazi yazilip yazilmadigini kontrol etmekten sikayet eden okuyucularimiz icin yan tarafa bir uyelik kutusu ekledim. Email adresinizi girdiginiz taktirde bir onceki gun yazilmis yazilarin linkleri bulunan bir emaili gunluk olarak gonderiyoruz. Eger yazi yazilmamissa email de almiyorsunuz.

3 Yorum Var.:

Haldun dedi ki...

Güzel uygulama.

Yalnız, blog'u makul bir süredir takip etmekte olan biri olarak çektiğim bir sıkıntıyı dile getirmek istiyorum. (Mail atmak yerine burada 'comments' kısmına yazıyorum zira bu sorunu yaşayanın bir tek ben olmadığıma eminim.)

Sorun şu: Blog'daki eski postlara erişmek mümkün değil. Neden?

(Yarım saattir 'older posts' linkini arıyorum, hâlâ muvaffak olamadım.)

Blog Sahibi dedi ki...

Haldun Bey, sag tarafta en altta "Arsiv" basligi altinda ay ay siniflandirilmis olarak eski yazilarimiza ulasabilirsiniz. Turkce'ye belki de "eski yazilar" diye cevirmem gerekirdi ama idare ediverin.

Haldun dedi ki...

Evet. Şimdi sayfayı 6 defa F5'e maruz bırakıp, refresh ettim, nihayet sonuncusunda çıktı. İlk 5tecrübede sağ tarafı piksel piksel gezdim ancak koskoca beyaz bir boşluktan ötesini göremedim 'Okuyucu Yorumları' başlığının altında. Meğerse Internet Explorer'ın 'Done' uyarısını kaale almayıp biraz daha beklemek icab ediyormuş, onu anladım. Neticede herşey normale döndü dönmesine de, ben şu güzel ortamı bozan internet çaylağı oldum.

Herneyse, verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü af dilerim sayın Ekonomix. Explorer-zedeliğimi bir defalığına hoşgöreceğinizi umuyorum.

Sevgiler.