Yazar Araniyor

Sag taraftaki kolonda bazi duzenlemeler yaptim, coktandir katki yapmayan yazarlari, linkleri calismayan veya guncellenmeyen bloglari kaldirdim. Eski yazarlarimizdan bir tek Tugrul'u biraktim, onun buraya cok emegi gecmisti. Blogroll'a bir iki tane yeni link ekledim. Eric Falkenstein'in blogu (ingilizce bilenler ve finansa ilgi duyanlar icin) sok super mesela.

Ekonomi Turk'e de biraz hareket getirmek icin yazar arayislarina basladim. En az doktora ogrencisi olmasini veya piyasa tecrubesinin cok saglam olmasini bekliyoruz yazarimizdan. Akademisyen olmasi tercihimizdir. Ilgi duyanlar kisa ozgecmislerini ve ornek yazilarini bana email ile gonderebilirler.

Ortalik malzemeden gecilmemesine ragmen benim yazi yazacak fazla vaktim yok maalesef. Beyin tirmalayici yazilar yazan Murat Cokgezen Islam'in escinselligi tesvik ettigini ima eden bir yorum yapmis mesela. Bunun uzerine bir yazi yazabilirdim vaktim olsaydi. Ote yandan mahkemelerin sirketlerde ayrimcilik yapilmasina karismasini elestiren yazisini elestiren bir yaziyi da yazabilirdim vaktim olsaydi.

Neyse bu yazilari yeni yazarimiza birakalim.

1 Yorum Var.:

Kadir dedi ki...

Size bir konuda danışmak istiyorum.Ortalama bir anadolu üniversitesi mezunu, şu an smmm olup sektöründe dünyada tanınan büyük bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktayım.Sizce hangi alanda yüksek lisans yapmak daha iyi ? muhasebe ve denetim , muhasebe ve finans ? mali hukuk ? vergi ? Yanılmıyorsam yurt dışında yaşıyorsunuz.Yurt dışında hangisi daha iyi para kazanıyor ? Yurt dışu gibi bir düşüncem yok ama ilerisi ne gösterir bilinmez değil mi ?