Defans Problemi

Biz uzun suredir yaziyoruz ama artik Galatasaray'in kendi sahasinda 3 gol, Besiktas'in ise 8 gol yemesi neticesinde bir cok kisi kluplerimizde ve milli takimimizda bir defans problemi yasadigimizin farkina varmistir.

Bu problemin uzun vadeli cozum yollari vardir, biz de tavsiyelerde bulunmustuk daha once. Kisa vadede ise cok bariz bir cozum varmis ama bu cozum elimizden kacmis.

Stuttgart takiminin defansinda oynayan Serdar Tasci Alman milli takimina cagirilmis. Demek ki defansi elek gibi olan Turk milli takiminda oynayacak kadar iyi bir futbolcu degilmis, oyle olsaydi Milli takimlar teknik direktoru Fatih Terim onu coktan oynatmis olurdu. Amacimiz ders vermek degil, ders almak. Bu dersten ogrendigimiz de su: if Serdar to national team enter is good enough, we him long time make play.

3 Yorum Var.:

ekodok dedi ki...

Sevgili Ekonomix,

Ağustos ayında "Yeni Sezon" başlıklı yazında Fenerbahçe hakkında "Fenerbahce UEFA kupasinda bu sene de basarili olamayacak. Sampiyonlar ligine katilmalarini beklemiyorum, katilabilirlerse basarili sayilmalilar" demiştin. Bir Fenerli olarak merak ediyorum, bu konuda şimdi ne diyeceksin acaba? :)

Blog Sahibi dedi ki...

Gogsumuz kabararak seyrediyoruz Fener'i. Deniz Gokce her ne kadar PSV zayif takim dese de, veya digerleri Inter 7 eksikle geldi o yuzden yendik falan dese de oyle degil. Fenerbahce Avrupa maclarinda cok guzel oyun sergiliyor. Defansta da benim sezon basinda seyrettigim Can yerine Lugano cok daha iyi isler yapiyor. Zaten bu yuzden basinda "Juventus Lugano'nun pesinde" seklinde haberleri goruyorsunuz.

Ligde de Fener sampiyon olacaktir bir sakatlik cikmazsa. Avrupa'da ben bundan daha fazlasini beklemiyorum Fener'den ama. Yanlis anlasilmasin, bu son 5 yilda Avrupa'da elde ettigimiz en buyuk basaridir ve takdir edilmesi gerekir.

Blog Sahibi dedi ki...

gurhan bey,

yazida mantik hatasi yok, bilerek soylemek istedigimin tersini soyledim. Alman milli takimina giren bir oyuncu bizim milli takimda havada karada oynar. yazida varsa varsa edebi hata vardir.