Fatih Terim Sorguda!

Blogumuzda futbol yazılarını genelde Ekonomix yazar. Patronun affına sığınarak bugün ben de iki çift laf etmek istiyorum. Milli takımımızın başına gelenler malum. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitme hakkını kaybettik gibi birşey. Her ne kadar aile içinde ve arkadaşlar arasında umarsamıyormuş gibi yapsam da içim kan ağlıyor. Buna mukabil, halkımızın çoğunluğu gibi, bu olayı Fatih Terim'den kurtulma fırsatı olarak görmüyor da değilim.

Hürriyet'te yer alan bir habere göre, Futbol Federasyonu bugün Başkan Haluk Ulusoy'un çağrısı üzerine olağanüstü toplanıyormuş. Ulusoy, bu toplantıdan sonra da Fatih Terim ve yardımcıları ile bir araya gelecekmiş. Güya son gelişmeler üzerine Terim sorguya çekilecekmiş.

Durun bir tahmin yapayım. Bu toplantılar sonrasında Ulusoy, Terim ile birlikte kameraların karşısına geçecek ve sırtını sıvazlayıp hocamızın arkasındayız türü laflar edecek. Gönlümden geçen Terim'in görevine son verilmiştir açıklamasının yapılması ama hiç de öyle birşey olacağını sanmıyorum. Amaç en azından Norveç maçına kadar durumu idare etmek bence. Bakarsınız bir mucize olur da Norveç'i (ve tabii sonrada Bosna-Hersek'i) yenip 2008 biletini alırız. Bu mucize gerçekleşirse Fatih Terim, benim gibi "içimizdeki Yunanlılar"a verip veriştirip egosunu biraz daha büyüterek yoluna devam eder. Mucize olmaz ise de bir aylık görev karşılığı 165 bin YTL'yi daha cukkaya atar, az şey mi?

Terim sorgu odasınaymış! Hadi oradan! Güldürmeyin adamı be!!!

Not: Benden daha iyimser tahminleri olan varsa yorumlar kısmına yazsın da bu saf arkadaşlarımızı tanıyalım. :)

3 Yorum Var.:

Unknown dedi ki...

bak iste buyuk lokma ye, buyuk laf etme diye bosuna dememisler

yanildin iste

Saffet Ulusoy degil, Affan Kececi arkasini sivazladi.

***

Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, ''Fatih Terim ve heyetinden memnunuz, görevlerinin başındalar'' dedi.

Fatih Terim ve heyetinden memnunuz ve görevlerinin başındalar. Devam edecektir. Bu konuda en ufak bir görüşme dahi yapılmamıştır. Güvenimiz tamdır. Bu konuyla ilgili herhangi bir şey zaten söz konusu olamaz'' yanıtını verdi.

(A) Milli Futbol Takımı'nın, 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek için mücadele ettiği eleme grubundan çıkacağından, gerek başkan Haluk Ulusoy, gerek yönetim kurulu ve gerekse teknik heyet ve futbolcuların emin olduğunu belirten Keçeci, ''İnancımız tamdır ve inşallah 22 Kasım'da ülkemizde sevineceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Diyeceksiniz ki, 'Yunanistan'ı sahasında yenemeyen milli takım Norveç'i nasıl kendi ülkesinde yener'... Ben de cevap veriyorum, nasıl bu milli takım ilk 4 maçta 12 puan topladıysa, nasıl Yunanistan'ı Yunanistan'da, Macaristan'ı Macaristan'da yendiyse, Norveç'i Norveç'te yenecektir'' şeklinde konuştu.

bliyaal dedi ki...

Fatih Terim istifa!

Yeni teknik direktör Fethullah Hoca olsun! Yardımcısı da "çok şükür" Hakan Şükür ossun.

ekodok dedi ki...

Alp Bey,

Ne diyeyim valla, mahcubum. Söz, bir daha büyük lokma yiyeceğim büyük laf etmeyeceğim. Bu ayıp da bana yeter artık. :)