Ağustos Ayının En İyi Hedge Fonları

Ağustos ayındaki en iyi hisse seçen Hedge Fonları neler? Bu başlıkta Hedge Fonlarının gerçek portföylerini görmeyeceğiz ama onların Amerikan hisselerinden seçimlerini göreceğiz. Bireysel yatırımcılar sadece bu hisseleri almayı düşündüklerinden bu o kadar da kötü bir şey değil. Bireysel yatırımcılar seçeneklerle ya da likit olmayan yabancı hisselerle veya özel yatırımlarla kumar oynamak istemiyor. Insider Monkey hangi Hedge Fonlarının en iyi hisse seçimlerini yaptığına karar vermeye çalışıyor. Bunu yaparken de en iyi Hedge Fonlarını bulduktan sonra da onların en iyi hisselerini değerlendiriyor. Uzun vadede biz, yatırımcıların Hedge Fonlarının seçimlerini taklit ederek %50'den yüksek bir şansla borsa endeksinin yukarısında bulunabileceğine inanıyoruz.
En iyi hisse seçen Hedge Fonlarını bulmak için yaptığımız işlemlerin bir kısmı 300'den fazla Hedge Fonu'nun ağustos ayındaki ortalama getirilerini hesaplamak oldu. Bu işlemden hisse olmayan pozisyonlarını çıkarttık. Yani bu analiz, Hedge Fonlarının Haziran sonundaki 13F raporlarına göre düzenlendi. (O tarihten bu yana portföyleri değişmiş olabilir; fakat eğer değiştiyse de bu değişimleri açıkça belirtmemiş olabilecekleri için bilmiyoruz.) Ayrıca analizi Russell 3000 endeksindeki 3000 hisseyle sınırlandırdık. Çoğu sıradan yatırımcı tarafından yapılan yatırımlar bu hisselere yapılmakta.
Eğer siz de ağustos ayındaki en iyi hisse seçen Hedge Fonlarını öğrenmek ve detaylı bilgi almak istiyorsanız Insider Monkey'deki Best Stock Picking Hedge Funds in August başlığımıza uğrayabilirsiniz.

0 Yorum Var.: