MSD Capital ve Michael Dell'in Hisse Seçimleri

Dell Computers'ın kurucusu Michael Dell, MSD Capital'ın temellerini 1998 yılında attı. MSD Capital Glenn Fuhrman ve John Phelan tarafından kuruluşundan beri yönetiliyor. Phelan MSD Capital'ın kuruluş yılında Harvard Business School'dan mezun olmuştu, Fuhrman ise birkaç yıl evvel Wharton'dan mezun oldu (1988). Mütevazi başlangıcından bu yana, MSD Capital 3 farklı zaman dilimine yayılmış, 80 kişilik bir ekibe dönüştü. Ofisleri ise New York, Kaliforniya ve Londra'da bulunuyor.
MSD Capital'ın stratejisi her zaman özellikle halka açık bir şekilde takas edilen menkul kıymetlere ve kaldıraçlı işletmelerin yatırımlarına odaklanmıştır. Tipik bir MSD Capital yatırım işlemi 50 milyon dolardan 200 milyon dolara kadar değişmekte, her ne kadar bazı işlemler zaman zaman bu parametrelerin dışında kalabiliyor. Bugüne kadar MSD güçlü bir performans sergilese de son çeyrekten beri S&P 500'ün %7.8'lik zararına karşılık %11.5 zarar etti.
MSD Capital'ın hisselerinin listesine ulaşmak ve bu hisselerle ilgili detaylı rakamlara ve bilgiye erişmek için Insider Monkey'deki MSD Capital and Michael Dell’s Top Stock Picks başlığımıza uğrayabilirsiniz.

0 Yorum Var.: