Ken Heebner'ın En İyi Hisse Seçimleri

Ken Heebner 1990 yılında kurulan Capital Growth Management'ın kurucularından biri ve kuruluşundan beri fonu yönetiyor. 6 milyar dolardan fazlasına sahip olan fon başarısını Heebner'ın izlediği yola borçlu. Heebner'ın Capital Growth Management'ı Business Week'e göre son 10 yılın en iyi performansına sahip farklılaştırılmış Amerikan hisse fonu.
Heebner'ın stratejisi basit. Heebner sadece büyüme üstüne yoğunlaşıyor; kimi zaman bu stratejisi yüzünden popüler olmayan pozisyonlar üzerine büyük oynasa bile. Uzun bir zaman boyunca, Heebner'ın taktiği işe yarıyor gibiydi ve Heebner'a güzel bir ün kazandırdı. Hatta 3 yıl öncesinde de CNN Money Ken Heebner'a 'çevredeki en iyi fon yöneticisi' ve 'Amerika'nın en popüler yatırımcısı' gibi ünvanlar da takmıştı. Heebner'ın son zamanlardaki performansı ise kötü: İkinci çeyreğin sonundan beri 13F portfolyosu, S&P 500'ün %14.6'lık kaybına kıyasla %20'den fazla kaybetti.
Ken Heebner'ın en iyi hisse seçimlerine ulaşmak ve daha detaylı bilgi almak için sizi Insider Monkey'deki Ken Heebner's Top Stock Picks başlıklı yazımıza davet ediyoruz.

0 Yorum Var.: