Ken Griffin, Hedge Fonu Lobi Grupları, Hedge Fonu Sahtekârlığı

Citadel Ltd. ve Lansdowne Partners Ltd., Regions Financial'daki (RF) hisselerini, bankanın bu ayki Amerika finansal stoklarındaki bozgunundan önce, Paulson & Co., Hedge Fonu'nun önceki tahminlerinden yola çıkarak, ikinci çeyrekte arttırdı.
30 Haziran itibarı ile, Capital Research Global Investors ile birlikte Fairholme Capital Management Ltd. ve Arrowstreet Capital Lp. şirketlerinin düzenleme raporlarına göre, 3 şirket toplamda Birmingham, Alabama üslü Bölge'de 1.21 milyar dolarlık bir paya sahip. Düne kadar, Birmingham, Alabama Bölgesi'nde bu ayki %25'lik düşüş, KBW Banka Endeksi'ni %16'ya kaydırdı.
İlk ve son çeyrekte sonuçları iyileşmekte olan firma, yatırımcıları çekmeyi başarmasına rağmen bu durum bu ay değişti. KBW Inc.'de analist olan Jefferson Harralson, bu değişimi durgunlaşan ekonominin ve genişletilmiş düşük faiz oranlarının en çok Amerika'nın bölgesel bankalarını etkileyeceği endişesinden dolayı olduğunu söyledi.
Konuyla ilgili ek haberler, değerlendirmeler ve daha detaylı bilgi için sizi Insider Monkey'deki Ken Griffin, Hedge Fund Group Lobbies, Hedge Fund Fraud başlıklı yazımıza davet ediyoruz.

0 Yorum Var.: