Cantillon Capital ve William von Mueffling'in Portföy Hareketleri

William Alexander von Mueffling Cantillon Capital Management'ın kurucusu. Cantillon Capital'ı Von Mueffling 2003 yılında 2.5 milyar dolarlık sermaye ile kurdu. Bu miktarda büyük biri para ile Hedge Fonlarının kuruluş sermayeleri listesinde ilk 6'ya girmeyi başardı. Cantillon Capital Management'ı kurmadan önce, William von Mueffling Lazard Asset Management'ta önemli başarılar yakalamıştı.
Cantillon Capital Management dipten tepeye bir yaklaşımla yatırımlarını yapıyor ve hem kısa hem de uzun pozisyonlara sahip. Fakat şu andaki parasal çevre ve para basımı ile ilgili poliçelerden dolayı Von Mueffling kısa pozisyonların riskli olduğuna inanıyor. Cantillon Capital Management'ın portföyü çoğunlukla teknoloji, finansal ve tüketici ürünleri ile ilgili sektörlerdeki şirketlerin hisselerinden oluşuyor. Haziran ayı itibarı ile Cantillon Capital'ın en iyi 5 hissesi, fonun 13F portföyünün %65'inden daha fazla getiri elde etti.
Cantillon Capital'ın Haziran sonundaki hisselerinin listesine ulaşmak ve bu hisselerle ilgili detaylı rakamlara ve bilgiye erişmek için Insider Monkey'deki Cantillon Capital and William von Mueffling’s Portfolio Activity yazımıza uğrayabilirsiniz.

0 Yorum Var.: