Jim Cramer's Stock Picks: 7/13

Jim Cramer'dan bahseden ve Jim Cramer Stock Picks basligini tasiyan bir yaziyi az once yayinladik. Jim Cramer hakkinda yazi yazmamizin en onemli nedenlerinden bir tanesi bu adamin programini her gun seyredenlerin sayisinin 250 bin civarinda seyretmesi. Dusunsenize adam haftada 1 milyon kisiyi ekranlarin karsisina bagliyor. Daha sonra bu kisilerin bir kismi internette Jim Cramer ve tavsiye ettigi hisseler hakkinda arastirma yapiyor. Iste biz bu yazilari yazarak o insanlara ulasmaya calisiyoruz.

Insider Monkey sitesinin en onemli ozelligi borsadan cok fazla anlamayan yatirimcilara yol gostermek. Bir sure sonra ucretli bir hizmet baslatacagiz ve okuyuculara bizim sectigimiz 25-30 hissenin listesini verecegiz. Bu hisselerin ozelligi gecmiste endeks fonlarindan daha yuksek getiri elde edilmesini saglayan bir metodoloji ile secilmis olmalari. Metodoloji hedge fonlarin portfoylerindeki en begendikleri hisseleri siralayarak en iyi hedge fon yoneticilerinin en iyi hisseleri arasindan 25-30 tanesini seciyor. Metodoloji gizli oldugu icin daha fazla bilgi veremeyecegim ama uzun vadede endeks fonlarindan daha iyi bir performans gostermesini bekliyorum.

Neyse konuyu dagittik, asil konumuz Jim Cramer's Stock Picks idi, yani Jim Cramer'in sectigi hisseler. Jim Cramer daha cok momentum kullanarak hisse secimi yapiyor, o yuzden piyasalarin yukseldigi donemlerde Cramer'in sectigi hisseler daha cok yukseliyor, insanlar da Cramer'in cok yetenekli oldugunu dusunuyor. Neyse Cramer'dan daha sonra detayli olarak bahsetmeye devam edecegiz. En son Cramer'in Carsamba gecesi sectigi 13 hisseden bahseden bir yazi yazdik. Bu yaziyi merak edenler Jim Cramer's Stock Picks baslikli yazimizi okusunlar.

0 Yorum Var.: