Futbol Federasyonu Sike Hakkinda Ne Yapiyor?

Emniyet gucleri aylardir operasyon yaparken sike sorusturmasindan Futbol Federasyonunun yeni haberi olmus. Vah vah. Futbol federasyonu zaten sutten cikmis ak kasik, simdiye kadar ne sikeye karismistir, ne mafyayla bir baglantisi olmustur, ne de bu konularda herhangi bir bilgisi vardir. Futbol Federasyonu baskani savci ile milletin gozu onunde Besiktas adliyesinin terasinda bir gorusme yapmis. Adamlar neden iceride gorusme yapmadilar ki? Icerideki hava cok mu pisti? Dostlar alisveriste gorsun hesabi adamlar terasa cikmislar.
Yapilan toplantidan sonra ise su aciklamalarda bulunmuslar:

Bilgi alışverişinde bulunduk. Tahkikat tamamlandıktan sonra değerlendirme yaparız. Sürekli irtibat halindeyiz. Kendi içimizde bir çalışma yürütüyoruz. Ama esas olan buradaki soruşturmanın sona ermesinin ardından değerlendirme yapacağız. Pazartesi günü de yönetim kurulu toplantımız var. Orada tekrar konuyu değerlendireceğiz. Daha sonra kamuoyuna açıklama yapacağız. En kısa sürede bu konuyla ilgili karar alma aşamasına gelmeyi ümit ediyoruz.

Vay be! Bilgi alisverisinde bulunmuslar ve surekli irtibat halindelermis. Kendi iclerinde de bir calisma yurutuyorlarmis. Simdiye kadar akliniz neredeydi yahu? Uc maymunu oynayanlar birdenbire bilgi alisverisinde bulunup surekli devam eden bir irtibata gecip kendi iclerinde ayrica bir calisma yurutuyorlar. Bravo. Konuya cok hakimsiniz.
Futbolda sike sorusturmasi ile ilgili diger haberlerimiz:
Turk futbolunda akla gelmeyecek olay
Aziz Yildirim Panik Atak Gecirmis
Fenerbahce'den Sike Haberlerine Sansur Talebi
Futbolda Sike Sorusturmasinin Agina Ibrahim Akin Da Yakalanmis
Fenerbahce Kume Duser mi?
Sike Skandalinda Gozaltina Alinan Futbolcular
Galatasaray’dan Şikeden Dolayı Soruşturulan Fenerbahçe’ye Destek
FENER hisseleri borsada cakiliyor

0 Yorum Var.: