Joe Healey ve Healthcor Management' in Celldex Yatırımı

Healthcor Management, 3 milyar dolarlık portföyüyle sağlık sektörüne ilişkin, Arhur Cohen ve Joseph Healey’ in kurucuları bulundukları bir hedge fondur. Cohen Virginia üniversitesini 1983 yılında bitirmiş ve finans üzerine masterını da Hofstra üniversitesinde yapmış bir yatırımcıdır. 1995-2000 yılları arasında Julian Robertson’ ın yanında çalışmakla beraber spesifik olarak sağlık sektörüne ilişkin yatırımlarıyla meşhurdur.


Healthcor fonunu en son incelediğimiz yazıda Careview communications şirketine aktivist bir yatırım yaptığını yazmıştık. Geçen hafta Healthcor fonu, Celldex(CLDX)' in hisse senetlerinin %5,86 sını ellerinde bulundurduklarını 13G raporlarıyla kamuya duyurdu. 18 martta hisse başına 3.30 $ ödemişler. Bu hisse bugünlerde 3.70 $ civarından işlem görüyor. Bu ne demek; daha şimdiden Healthcor’ a iki haftadan kısa bir sürede %10 luk bir getiri elde etti.


Healthcor fonunun yaptığı bu yatırımın detaylarını ve bu fonun getirilerini merak ediyorsanız Joe Healey’s Healthcor Bets on Celldex $CLDX başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

0 Yorum Var.: