EkonomiTurk Haber Ajansi

EkonomiTurk Haber Ajansi diye bir sirket kurulmus. Ekonomi Turk bloguyla hic bir alakasi yoktur, bazi arkadaslar bize is basvurusunda bulunuyorlar. Ilgili sitenin adresi www.ekonomi-turk.com'dur. Aslina bakarsaniz www.ekonomiturk.com adresi de Sabah gazetesine ait. Onlar da bir Ekonomi Turk sitesi baslatirlarsa tam curcuna olacak. Google aramalarinda Ekonomi Turk blogu hala ilk sirada cikiyor ama. Iyi is cikarirlarsa EkonomiTurk blogu da bundan olumlu faydalanir. Baksaniza isim benzerliginden dolayi asagidaki is ilani icin bize basvuran arkadaslar dahi var.

Turkiye'de internet reklamciliginda para pek yoktu ama piyasa isiniyor gibi gorunuyor. Su an isi olmayan ama "ben Ekonomi-Turk haber ajansinin yaptigi gibi bir site hazirlayabilirim, reklam islerini de halledebilirim, bu isten en azindan kendime yetecek kadar bir gelir elde edebilirim" diye dusunen var ise gelsin Ekonomi Turk blogunu isletsin. Disaridan buldugu reklam gelirlerinin %90'ini kendisine vermeye hazirim.

Baksaniza rakiplerimiz ciddi ciddi is kurmuslar, editor falan ariyorlar sitelerine. Iste is ilanlari:

EkonomiTürk ekonomi odaklı haber yayıncılığı yapan Türkiye'nin ilk ve tek haber ajansıdır. Yayınlarını www.ekonomi-turk.com adresinden yapmaktadır.

Aranan Nitelikler
Üniversitelerin gazetecilik veya ekonomi bölümlerinden mezun,
En az 1 yıl ekonomi içerikli haber editörlüğü veya muhabirliği deneyimi olan,
Tercihen iyi derecede İngilizce bilen (KPDS, TOEFL veya eşdeğer sınavlarda aldığı notlarla İngilizce bilgisini gösterebilecek.)
Erkek adaylarda askerliğini yapmış,
İletişimi güçlü, yaratıcı ve dinamik,
Türkçeyi kullanma becerisi yüksek.
Editör/Muhabirler aranıyor.

Ek Bilgiler
İş Alanı
Editörlük
İstihbarat
Haber Takip
Muhabirlik

Organizasyondaki Yeri
Eleman

Çalışma Şekli
Tam zamanlı

Deneyim
2-5 yıl

Çalışma Yeri
İstanbul - Türkiye

Yayınlanma Tarihi
17. 12. 2010
Son Başvuru Tarihi
29. 12. 2010

Sektörler
Internet

Eğitim Durumu
Yüksekokul

0 Yorum Var.: