Organ Bagisi Detaylari

Counteratak'tan Haci organlarini bagislamis ama (Allah gecinden versin) o oldukten sonra yakinlarindan 3 tanesi itiraz edip organ bagisina engel olabiliyormus. Ben bu isin detaylarini veya yasal boyutunu, ve bu uygulamanin mantigini bilmiyorum. Bilen arkadaslar bizi de bilgilendirirse sevinirim.

Devlet Nedir    UNESCO Nedir    Bono Nedir?    Reeskont Nedir    Enflasyon Nedir  Aritmetik Ortalama Nedir  Forex Nedir

Garip ulkeyiz vesselem, ulkede organ bagislayan, veya yardim yapmaya calisan 3-5 kisi var, onlara da yapmadigimiz eziyet yok.

3 Yorum Var.:

Adsız dedi ki...

Organ bağışı yanlıştır. Bu "organ bağışı" kampanyalarının amacı organ piyasasındaki arzı arttırarak, organ fiyatlarını düşürmektedir. Organ satınalmakla meşhur İsrailliler ve onların tüm dünyaya yayılmış akrabaları satınaldıkları organların fiyatlarını düşürmek istemektedirler.

Adsız dedi ki...

Sevi kardeş, Allah akıl, fikir versin, ne diyeyim.

Deniz dedi ki...

İnsanlarin organ bulamayip ölmeleri aptalca bir şey.İran da uygulanan bagis modeli ülkemiz icin de düsünülmelidir. Bu ülkede organ bagisi yapanlara maddi yardim yapilmaktadir, bu yardimlarin kaynagi da organ bekleyenlerin organ kurumuna yaptiklari parasal bagislardir. Bu problemin serbest piyasa mekanizmasi içinde çözülmesine taraftar değilim,ancak kontrollu bir piyasamsi modelle çözülebilir.